9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso bende şu an yalnız yalnız oturup kahve içiyorum yalnız değilsin hocam insan benim neyim eksik diye sorguluyor
-
@furkitofaso hepimiz aynıyız hocam.
İsterseniz cumhurbaşkanını ister başbakanı etiketleyin ama onlar da görmeyecekler. Ben bir ara elon musk'a sarmıştım o da uzaya uçtu.
-
@krtalprn ufak biyer burası hocalarım denk geliyor liseden falan utancımdan yüzümü dönüyorum görmezlikten falan geliyorum
-
@kai-hitwatari ben bu ara uzak kaldım süreçten nisan da açıklanacak gibi bir şey okudum sanırım doğruluk payı var mı
-
@furkitofaso hocam konuyla başlıkla cok alakasız biriyim. Öyle okudum yorumlari. Gerçekten aşırı üzücü ama yalnız değilsiniz, sizin gibi en az 1000 kişi var. Ama hissettiğiniz şeyi mülakat sonucu beklemesede de puanı yetmediği için mülakat hakkı bile edinemeyen ya da yazıli sınavı geçemeyen ya da istediği ilanı bekleyen olmadi yıllardır elenip yine de bekleyen kişiler olarak yaşıyoruz. Başka başka versiyonları da var tabi. Ama dilerim en kısa sürede hakettiginiz yere ulaşırsınız.
-
@kai-hitwatari hocam onlar bizim politikacılarımızdan bürokratlarımızdan çok daha duyarlı ama napsın Elon reis işi başından aşkın onun da
-
@furkitofaso bende komşular sormasın diye asansöre aynı anda binmekten imtina ediyorum veya tanıdık kimseler görünce sormasın diye sokak başında bekliyorum sonra gidiyorum
-
@furkitofaso yalnız değilsin. sadece bıksak da hepimizin yeniden çalışmaya başlaması gerekiyor. pes etmek, vazgeçmek yok
-
@falanfilan hocam çok sağolun duyarlılığınız için teşekkürler
-
@krtalprn kafayı yemek üzereyiz psikolojimin hiç bu kadar bozuk olduğu başka bir an hatırlamıyorum sevgilimle ayrılmıştık bu kpss falan olaylarına girmeden önce dünyanın sonu sanıyodum bundan daha kötü başka bişey yaşayamam falan diyodum ama şimdi o günleri hatırladığımda çok gülüyorum kendime
-
@krtalprn hocam bana kalırsa marta sarkacak gibi duruyor ama her şey bakanlığın elinde. Bugün istese bugün sonuçları açıklar. Ben gvs'nin bitmedigine de inanmıyorum hatta daha ilerisini düşünüp gvs'nin yapılmadığını dahi düşünüyorum. Kaldı ki bakanlık istese 1 haftaya bu gvs işini bitittirebilir. Her seyin suçlusu bakanlık. İşin takibini yaptığınızda o işi her türlü çözersiniz. Sonuçta bu bir organizasyon işi. Organizasyonu nasıl yönettiğinize bağlı.
Öyle bürokratlarımız var ki artık devlet işlerini telefonla, kağıtla degil Ankara'ya bizzat gidip işlerini bu şekilde hızlandırıyorlar. Devlet işi bu canım ne zaman isterse o zaman haletsinler demiyorlar. -
@furkitofaso benim elon musk'a yazmam goygoy oldugu kadar onlar için bir utanç olması gerekir. Ne zaman biz devlet işini kişisel işimizmiş gibi göz önüne alırsak işte o zaman bu sistem düzelir. Yeni neslin kafasının bu şekilde çalıştığına inanıyorum. Bu yavaşlığın nedeni "devletin işi bana ne" diyen eski kafalardan kaynaklanıyor.
-
@furkitofaso bundan daha kötüsü olamaz dediğimiz de hep daha kötüsü ile sınanıyoruz
-
@kai-hitwatari insan yaşamadan neyin ne olduğunu bilmiyor daha doğrusu toplum olarak empati yapamıyoruz ki her şey bir tık ile hallediliyor imza ise e-imza var aslında sureçin uzaması hem kazananların ekonomiye direk katkısı olacak hem de kayıt dışı için denetim daha da artacak aslında her türlü dolaylı olarak bakanlık direk olarak devlet kazanacak bunun keşke farkına varılsa
-
@paretowilfredo üstad biliyorum seni de çok darladık ve yoğunsun şu sıra, ama sormadan da edemiyoruz, herhangi bir gelişme var mı?
olumsuz olsa da bilelim -
@krtalprn hem üzücü hem komi. Ben de aynı durumdayım. Ders çalıştığımi söylemiyorum artık.
Ders çalışmaktan utanıyorum
-
@drago Merhaba dostum. Estagfurullah darlanmis degilim. Ancak net bir bilgi yok. Askida ve bekleniyor oylece. Kurumda halen belli bir bekleyis soz konusu. Bakanlik da kurum da bekliyor. Ha su var bu raddeyr gelmesi gecikmesi birilerinin sorumlulugu. Ancak su asamada bu ihmallerin neticesinde is yapilmak istense de yapilamiyor. Bu tip bir bekleyis cok daha once yasaniyor ve bitmeye yaklasilmis olabilirdi. Ancak artik bir sey diyemiyorum.
-
@krtalprn şimdilik zirve bende bu muhakkak daha zor dönemlerde vardır hayatta sürekli çıta yükseliyor: )
-
@kai-hitwatari kardeşim iş bilmez insanlar çalışıyor kurumlarda bakanlıklarda fazlalaştı nepotizm çok fazla siyasallaştı herşey politikayla devlet işlerini birbirinden uzaklaştırmak lazım politik kaygılarla hareket edildiği müddetçe bu sorunlar artarak devam edecek malesef
-
Memurlar. net bildirim gönderir şekilde haber yapamıyormu acaba