Bursa, Ankara, İstanbul 3il de guy kazanıp sgk da adı olan 200 kişi var.tek tek baktım.
İstanbul ilk 400 için.diğerlerine sıkıldım bakmadım.
Yani guy kazanıp sgk da adı olan yaklaşık 350 kişi var. Tahmini.
Mülakata gelmeyenler 150 kişi civarında
Kaymakamlık Vs kazanan 153 kişi
Geçen alımda yedek olup atanan 13 kişi civarı.
Ayrıca daha önceden guy olup sgk ya geçmek isteyen arkadaşlar olacaktır. Yaklaşık 50.
Bunlardan mükerrer muhakkak vardır.
Ancak, açıklanmasını issiz olarak bekleyen 300 kişi bile olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü mülakat esnasında ptt kazanan ve danıştay kararı bekleyen arkadaşlar.. Gümrükçü arkadaşlar vardı.
İşi olmayanlara öncelik verilmesi dileğiyle...
qesnay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sgk seni çekeceğime el frenini çekerim..
Kalbim yanacağına lastikler yansın.. -
@shady1 türk dil kurumunu unutmayın hocam. Oradan da geçmesi gerek listelerin. Hatta spk ve BDDK ya da uğramalı listeler. Son olarak diyanete gidip dini bütünlük soruşturması yapılmalı. Ordan ptt kargoyla gönderilmeli listeler. Onlarda adrese teslim yapmamalı, kurumu arayıp listeler şubede gelip alın demeli. Tam alınırken şubeden çıkmalı listeler geç kalındığı için.iadeli taahhütlü. Ordan ptt diyanete yollamalı. Listeler diyanette haç kurra sonuçlarıyla karıştırılmalı. Hepimizi hacca yollamalılar. Geri dönüşte listeler karışmalı Türkiye uçağına değil yeni zellanda uçağına binmeliyiz yanlışlıkla. sonumuz akıbetimiz hiç belli olmamalı.
-
Bence twitter da bilmem nerde daha fazla kendimizi küçük düşürmeye gerek yok. Herkes görüşünü söylemekte özgür.
Sadece 84 taban puanı olan bir kurum mülakatında. Minimum 84 alan insanları yalvartmaları biraz ağır geliyor.
Sonunda birgün açıklanacak.
Hukuk herkese lazım..
Adalet mülkün temelidir.
Allah, hak ve adaletle idare edenleri sever.
Bir kulaktan girip diğerinden çıkan bu sözler önemli. Bu dünya gelip geçici yaptığınız eziyetler de geçecek.
İyiki ölümlüyüz... -
RE: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
Şuan kurumda toplam 94 devlet gelir uzmanı çalışmakta. Ve merkez kadro sayısı toplamda 496 kişi.
Yani 5 te bir dgu bulunmakta
Toplam 9 dgu yardımcısı mevcut.
Merkez kadro ihtiyacı 1859
Bunun 5 te biri 372 ederYani 1000 duy alımı mümkün değil..
-
Neden açıklanacak havası var.?
Herkes aynı torbacıdan alıyor heralde.
Numarasını versenize. -
@mağdurum elbet hakkı vardır bunun. Ben saniyemi dahi helal etmiyorum.
-
Hababam sınıfında tek ayak üstünde duran sınıfın karşısına geçip gülen bir çocuk vardı. Abi siz niye böyle duruyorsunuz.!!!
-
@hadinbahım istatistik listesi ayrı hocam. Benim araştırdığım 1200 kişilik liste. Mülakata gelmeyenler.. Yedekte olup atananlar... 156 kişilik üst düzey atananlar.. Guy olup kendi iline yerleşenler..
qesnay tarafından gönderilen son iletiler
-
Bence twitter da bilmem nerde daha fazla kendimizi küçük düşürmeye gerek yok. Herkes görüşünü söylemekte özgür.
Sadece 84 taban puanı olan bir kurum mülakatında. Minimum 84 alan insanları yalvartmaları biraz ağır geliyor.
Sonunda birgün açıklanacak.
Hukuk herkese lazım..
Adalet mülkün temelidir.
Allah, hak ve adaletle idare edenleri sever.
Bir kulaktan girip diğerinden çıkan bu sözler önemli. Bu dünya gelip geçici yaptığınız eziyetler de geçecek.
İyiki ölümlüyüz... -
Neden açıklanacak havası var.?
Herkes aynı torbacıdan alıyor heralde.
Numarasını versenize. -
@black aynen hocam. Yedekten kazananlarda var. Geçmiş alımdan. Bide girmeyen falan
-
@black üstad 400 de gelir uzmanı ekle listeye. Ben bakmıştım 200 den sonra sıkıldım ve istanbulun yarısına baktım sadece. Bide anlara bursa. Tabi bunlar içerisinde illaki bir kısım kazanırsa tercih yapmayacaktın.
-
İşin tuhaf tarafı mülakata girenler açısından en etkin promosyon bu promosyon olacak.
Atanan atandı
Asilden kazansalar bile başvuru yapmayan çok olur. Yedeklere gelir sıra. Kazanmasalar zaten işsizler kazanmış anlamına gelir. Yedekte olsalarda aynı.
Yani 9.promosyonu mülakata katılanları en az üzen promosyon olarak ilan ediyorum. İlginç. -
@falanfilan üstad toplam 31 grup başkanlığı var. 9 daire başkanı var.
94 duy olduğunu düşünürsek 9 daire başkanlığına bölünce daire başına 10 dgu düşüyor. Yani demek istediğim yeni birim dahi kurulsa diğer başkanlıklara göre sayısı düşük olur.
Duy gelirse 20 kişiyi geçmez. Bence! -
@guyan-gelmiş inşallah daha fazla olur. issiz herkes iş sahibi olur.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Bir bilgi vereyim
Şuan kurumda 16.923 gelir uzmanı bulunmakta
6.578 de gelir uzman yardımcısı mevcut..Kurumun toplam gelir uz yardımcı ihtiyacı 16.000 kişi dir.
Eğer öğretmenler gibi baskın bir etkinlik yapılırsa bu kadrolar şuan boş.. Bilmem anlatabildim mi? -
@guyan-gelmiş eğer kurumun kadro ihtiyacının çoğunlupu duy ise bin kişilik alım olur ama şuan kurumda çalışan kişi sayısı 496 ben kurumun bu kadar alımı aniden yapacağını düşünmüyorum.
-
Şuan kurumda toplam 94 devlet gelir uzmanı çalışmakta. Ve merkez kadro sayısı toplamda 496 kişi.
Yani 5 te bir dgu bulunmakta
Toplam 9 dgu yardımcısı mevcut.
Merkez kadro ihtiyacı 1859
Bunun 5 te biri 372 ederYani 1000 duy alımı mümkün değil..