9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hukukcusmith bir buçuk ay beklemeye de razıyım artık ben yeter ki yetkili biri tam bir buçuk ay sonra açıklanacak desin
-
@aliyar-bey 1 bucuk ay sonra aciklanacak diye bir aciklama cok mantikli değil kaldi ki kimse de böyle kesin bir süre vermez ama yine de 5 ayin ustune 1 bucuk aya razi olmak da mantikli gelmiyor artik.
-
@aliyar-bey 5 ayın üzerine 1.5 ay daha çok komik duruyor. Hocam granit misiniz? Ben olsam çatlardım.
-
@kai-hitwatari ağustosta askere gitmeyip(yetişemezsin dedi görevli ) mülakata giren ben , eğer yarın da açıklanmazsa Mayıs celbini kaçırıp Ağustos celbine kalıyorum.Ömrümden 1 sene aldın TEŞEKKÜRLER SGK..
-
@kai-hitwatari @hukukcusmith valla ben de çatladım bittim artık ama belirsizlik daha çok yıkıyor insanı. Aralıkta bir buçuk ay sonrasını söyleseler onu da hiç birimiz kabullenemezdik ama o süre geçti hala ses yok. Bundan bir buçuk ay sonrasında da bırak açıklanmasını bir açıklama yapılacağına bile garantimiz yok o yüzden ona da razıyım. Ama tabi ki yarın açıklasalar bile kuruma karşı güven bende de bitti
-
@aliyar-bey Birde soyle bir konu var twit atarken bir tarih verin ona da raziyiz yazanlar var sizde boyle diyorsunuz mesela aslinda bu da onlari okuyorsalar rahatlatiyordur bu saatten sonra gün icinde saat 3 de 5 de , aksama sabaha aciklaniyor aciklamasindan baska aciklama bizi daha da beter edecektir.
-
@denetcii hepimizden bir şeyler götürdü. Bilseydik kasimda gider gelirdik mis gibi kac gunleri kaldi ki surada.
-
@hukukcusmith valla hocam haklı da olabilirsiniz aslında, adam akıllı bir açıklama hiç birimiz görmediği için bilemiyoruz da nasıl bir ruh hali içinde olacağımızı.
-
atanirsa zirt pirt fotograg atmayacagim.gercekten bu bile beni uzuyor artik benim neyim eksikti diyorum guydan elendigimden beri. bir arkadasim daha demisti icim sizliyor herkes fotograf atinca diye. kendime ilk sozum bu...simdi icim sizladi da ondan yaziyorum.
-
Ulan o kadar çalış puan al, sonra dilenciye çevirsinler Allah rızası için bi açıklama diye. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim
-
bugün böğrüm yanıyor ya... Allah kimseyi su duruma sokmasin. iyi geceler
-
ankarada yaşayan arkadaşlar bi gidip sorsanız keşke ya yüz yüze daha farklı olur? en azından bir açıklama belki net bir şey duyarsınız
-
@yasaklı hala yüzümüze bakacak yüzleri varsa yüzyüze konuşun bir bakalım.
"Ne kadar pişkinsiniz?" Testinden kaç puan alıcaklar acaba -
@yasaklı hocam bi işe yarayacaksa ben sorarım gidip
-
Arkadaşlar Adem Hoca var deniliyordu kurum yetkilisiydi galiba.Ondan hiç bilgi gelmedi mi?
-
Ya arkadaşlar Allah aşkına 1 ay 1 buçuk ay nedir siz ne diyorsunuz yaa. Kendime laf anlatmayı geçtim aileme birşey anlatmaktan yoruldum ben ya. Elinden birşey gelmemesi ve belirsizlik hayattaki en kötü duygular bir birey olarak. Lütfen üç koldan saldıralıö bir takvim belirleyelim pazartesi kurumu işgal edelim telefonla arayıp salı ankaradaki arkadaşlar birleşip kuruma gitsin çarşamba tweeterdan bastıralım peşpeşe üç gün adam akıllı bastıralım 50 kişi olsak bile yeter devamlılık süreklilik arz etsin yeter. 3 gün pespese yaparsak bir bilgi alabiliriz belki de ara vermeden rahatsız ettiğimiz için. Bu bizim en doğal hakkımız hatta ortada haktan cok magduriyet var artık bu yüzden bunu yapmalıyız diye düşünüyorum lütfen ya cidden çıldırcam artık sinirimden..! Allah hepimize sabır versin inşaAllah.
-
@siyasallı onu bilmiyorum ama en azından bu davanın peşinde olduğumuz bilinsin unuttular belki ne bileyim hocam zahmet olmazsa yakınından geçerseniz bi sorun sonuçta yine mi sen geldin demezler ya
-
Başkan tweet attığı ara iyi bastırmıştık. Süreklilik arz etmesi ve on kisi değilde birazcık daha fazla kişi olmamız lazım
-
Msb’nin sabredin tivitinin altına mı yüklensek acaba? Ne yapsak? Bir şeyler yapmalıyız artık
-
Uzun zamandır toplu twit atma etkinliği yapmıyoruz epey saldık kendimizi. Bu hafta topluca bir kez daha yazalım önümüze kim gelirse etiketleriz. Süreç tahammül sınırını aştı artık kurumu arayıp, twit atıp, kuruma gidip rahatsız edelim gerçekten unutulduğumuzu düşünür oldum.