9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem Evet sınava bile 250 küsur kişi girmiş o kadar alınsaydı en azından.
-
@poisson hocam demek istediğim açıklamaya yönelik bir hareketlenme olucak ki bakanlıktan duyum gelsin. Boyle bir hareketlenme yok demek ki duyum dahi gelmiyor. Şama maka ama ya unuttular ya da atıldık bir köşeye öyle bekliyoruz.
-
@kai-hitwatari doğru söylüyorsun hocam bir şey yapılsa bir şekilde duyulurdu. Bu kadar uğraşıp umursanmıyormuş gibi hissetmek kanıma dokunuyor
-
Hababam sınıfında tek ayak üstünde duran sınıfın karşısına geçip gülen bir çocuk vardı. Abi siz niye böyle duruyorsunuz.!!!
-
Beğendiğim bir duvar yazısı geldi aklıma yazılanları okuyunca: Kafayı yedim dibini sıyırıyorum sünnet sonuçta. Şuan tam da herkes bu durumda
-
biz burada hepi topu 10 kişi falanız değil mi bekleyen bir 10 tane de yazmadan takip edenler olsa 20 mi sayı? ben tweetlerin etkili olmadığını savunuyorum ama doğru şekilde organize olarak en azından açıklanmasını değil ama duyum dahi gelmeyen promosyondan açıklama alabiliriz belki diye düşünüyorum. sayımızı netleştiremedim ama.
-
@kai-hitwatari baktım senin görseli mustafa başkan begenmiş dikkat çeker diye önceden paylastığım ve demin yazdığım duvar yazısını buldum tele kaydedip orda da paylastım artık dikkat çekmek için uzaya cıkmadığımız kaldı zaten. Senden de Allah razı olsun görüyorum sürekli aktif olarak emek veriyorsun diğer bir kaç arkadaşım gibi. Allah sizlerle aynı kurumda olmayı nasip etsin inşaAllah
-
@poisson daha iyi bir işimiz yok bencede hem twt hem memurlara yüklenelim tekrardan haber yaparlar belki yani çevremden bile hiç alakası olmayanlar geçen gördüm sizi haber yaptılar diyor bence bütün twtlerde memurlar neti de etiketlemekte fayda var etkinlik için bu işi @denetcii organize eder
-
@lucass pazar günü il göç sınavına gitmeden önce kahvaltı masasında fox habere bakıyordum. Sunucu 4 aydır açıklanmayan sgk denetmen yardımcılığı sınavı açıklansın diye twett okudu, bir garip oldum anlatamam.
-
@lucass ya ama bildirim gitmeli bence çoğu haberi açıp okumuyor bildirimlere bakıyor benimde gözlemlediğim bu yönde. Geçen haber yaptıklarında rica ettik atmadılar. Özel birsey mi gerektiriyor bildirim atmak acaba?
-
@mk5561 aynen hocam teftiş başkanı beğeni attımıştı. Dikkat çekmek için yapmadığımız şey kalmadı. Biraz daha gözemezden gelirlerde tırlatırsam "görüyorsunuz anlatmaya gerek yok" reisi bulup video çektircem. Sağ olsun birkaç arkadaş sürekli tweet atıyor unutturmuyor konuyu. İnşallah işsiz tayfa olarak kazanmak nasip olur da bir daha twitter yüzü görmek zorunda kalmayız.
-
@la-casa-de-papel cidden mi? Fox bizi ciddiye aldı yani? Taraflı haberin adresidir kendileri de şaşırdım gerçekten haberim yoktu. Sağolsunlar o vakit ne diyelim bir faydası olsa da şöyle geniş ölçekte haber olsak daha iyi olurdu tabi.
-
@mk5561 evet dostum twett atan arkadaşın ismini de söyledi ama aklımda kalmadı.
-
@la-casa-de-papel @nonbisinidem olabilir mi Maşallah hesabının hakkını veriyor tek istek tek hedef
-
@mk5561 nick değildi direkt ismi ile söylemişti
-
Tcdd Müf. Yrd. 3 kişiyi daha uğurladık. Bu çileyi daha fazla çekmeyecekler.
-
@lucass hocam çok teşekkür ederim öncelikle organize edebileceğime ihtimal dahi verdiğin için.Ama gerçekten ben bekleyen arkadaşlara zamanında çok kızdım o yüzden bekleme moduna geçtim.Sizde boşverin hocam biz her gün tweet atarken uzaktan izliyorlardı kendimi salak yerine koydurmak istemiyorum.Hayırlısı olsun diyelim artık.
-
@kai-hitwatari listede olup başka kurumu kazanan 723. Kişi oldu. TCDD trene binip buralardan gittiler..
-
@kai-hitwatari Şu tcdd ye başvurmadığım güne lanet olsun ya.5 kişilik alım için Ankara’ya gitmeye değmez dedim süreç bizden daha hızlı bitti.
-
@qesnay nasıl yani hocam. Sonuç bekleyip işsiz olan yaklaşık 500 kisimi var