9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gonzaloluca sen daha aslansın hocam hem belirsizlik hem süreci uzatma ikisi bir arada seninkinden alayım ben
-
@gonzaloluca aynen tabi dediğiniz gibi şu anki eğitim tarihlerine göre en geç nisan ama eğitim tarihleri de değişebilir tabi ki, daha önce yaşanmış çünkü
-
@yasaklı işte böyle böyle herkes bi yerlere yerleşicek 9. promosyona yerleşcek adam kalmıcak en son aşamada yerleştircek aday kalmadığı için iptal edilmiştir diyip konuyu tamamen kapatcaklar
-
@nonbisinidem bir yer kazansam bile gitmem hocam ben şuna baksana tadından yenmiyor zoru severim ben kesinlikle tam bana göre bi kurum bu bayılıyorum böyle işkenceli kurumlara :))
-
@yasaklı ilgöç sarmadı bizi o ne öyle 1 güne sınav mı açıklanır:)
-
@denetcii bi de utanmadan mülakatları da 1haftada açıklarlarsa şaşırmayın
-
@nonbisinidem Tabi ki bizden önce açıklanacak hocam Suriyelilerin bizden daha önceliği var onlar için alel acele Göç İdaresi alımda ya :))))
-
@denetcii aynen direkt soğudum oradan var bir terslik
-
@resetat hocam duyum var mı duyum:)
-
@nonbisinidem hocam mülakat dedin mi bir duracaksın 1 haftada mülakat mı açıklanır ama orada gvs formu filan istiyorlar eğer onlar bittikten sonra mülakat yapılırsa dediğiniz gibi 1 hafta hayal değil
-
@black bizim gibi olmasın. Allah düsmanımızın başına vermesin. Hakikaten çok zor.
-
Akşam etkinlik yapsak bu sefer egm yi de işin içine katsak diyorum ne dersiniz mantıklı mı ? Sonucta bir illimunati üçgenidir gidiyor: bakanlık-kurum-emniyet habire paslaşıyor bizde sürece adapte edilmiş, uyutulmuş sistemin mağdurlarıyız sonuçta
-
Kaç gün oldu sayan var mı ?
-
bugün 144. gün
-
Arkadaşlar hiç mi bir şey duyan yok? Valla anlamıyorum duyum bile kalmadı, bu kadar mı uzağız açıklanmasına 144 gün olmasına rağmen
-
@mk5561 illimünatiye çok güldüm :))))) eskiden bir de bermuda şeytan üçgeni vardı bilmem hatırlar mısınız o aklıma sen öyle deyince Allahım ne hallere düştük bugüne kadar emniyetle işi olmamış insanlarız biz
-
@aliyar-bey bilgi olması için içeride konuyla ilgili bir hareketlenme olması gerekir. Demekki bizler için daha kıllarını kıpırdatmıyorlar.
-
@resetat hocam bari 20 kişi yerine 200kişi alsalardı da azıcık işsiz insan sevindirselerdi bu pek bişeye benzemedi..
-
@kai-hitwatari Ne gibi bir hareketlenme? Yani denetmen yardımcılığı unutulacak bir dal mı:) Muhakkak ki ajandanın bir köşesinde duruyoruz. Nasılsa yoğun gündem ve kurum hantal daha yukarılardan gelecek bir onay beklenmekte bence tabii. Ben nisana odakladım kendimi. Ama mart nasıl geçecek bilmiyorum tabi
(Bu arada size karşı bir tepki olarak yazmadım öyle algılanabiliyor tekrar okudum maksat muhabbet malum işsizlik:) ) -
@denetcii Hareket yok hala...