9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
kaç kişi var ankarada toplanıp gidelim desek ?
-
yarin aksam 19.00 da var misiniz tweet etlinligine???? saldiralimm.ayni tag uzerinden.atabildigimiz kadar
-
Twitter hep yaptığımız şey arkadaşlar o son kale olarak kenarda dursun ya direk rehin alalım telefonla önce ama bunun için katılım yüksek olmalı tek aramadan hesap yaparsak ikincisi de Ankaradaki arkadaşlar mutlaka gitmeli. Yarın bununla başlasak mı cumaya kadar devam ederiz? Yarın Ankaradan kaç arkadaş toplanıp gidebilir bilgi almaya? Hatta şöyle daha güzel olur sanki toplu değil ayrı ayrı gidip bilgi almak böylece kaç kişi gelip sordu bugün diye bilgi verilebilir kuruma aynı zamanda da biri alamazsa diğeri alabilir ihtimal olur nedersiniz?
-
@denetçi kardeş organizasyon senden sorulur sahalara dön
-
@yasaklı tamam hocam müsait bir zaman giderim sormaya
-
@mağdurum ben varım. Tepkimizi göstermemiz lazım artık
-
Bugün 10 civarında kişi olsakta guzeldik yine Sinan uzunpinar en azından bı kaç tane RT yapti.
-
@mağdurum Ben varım öylece oturup beklemekten iydir.
-
@mağdurum bence akşamı beklemeyelim bir günü daha heba etmiş oluyoruz sabahtan başlayalım tivitlere gün içinde belki bir umut bir geri dönüş olabilir belki (inşallah olur çok amin)
-
@eleionomae, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mağdurum bence akşamı beklemeyelim bir günü daha heba etmiş oluyoruz sabahtan başlayalım tivitlere gün içinde belki bir umut bir geri dönüş olabilir belki (inşallah olur çok amin)
kesinlikle hatta 19:00 yetkililerin de yoğun saatleri gece 11-12 yüklenelim derim ben ya da farklı saatlerde.hem dikkat ttim her topluluk etkinliği 19:00 civarı yapıyor arada kaynamayalım bence
-
Twitterın saatinin değişmesi bencede mantıklı, ne çok gec ne çok erken olsun bence.
-
yarin saat kac simdi??
-
denetmenyardımcısı diye hesap açtım sizin için herzaman yazarım ben artık
-
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
yarin saat kac simdi??
her girişte atacağım ben de ama var mı belli saat? ben gece saatlerini öneriyorum
-
@poisson zaten gundeme girecek degiliz saat 19 iyidir her zamanki gibi
-
@brzezinski yok gündeme girmek için dememiştim sadece en yoğun saatlerde arada kaynamayalım farkındalık az da olsa oluşsun diye söylemiştim. ve Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık var şu saatte hala tweet atıyor onu da etiketleyelim ve tekrar ediyorum bence gece saatleri olsun
-
21.00'a ne dersiniz?
-
Attıtığım twit mesaj kadar kız arkadaşıma atmıyorum
-
@krtalprn zaten o kadar tweet retweet sonunda o kız/erkek arkadaş uzaklaştırma emrini alır adımı tacizciye çıkarırdı:D:D
-
Madem twet atıyoruz. Herkes bir fenomen olandan rica etsin tag destek görsün. Ne kadar cok takipçiye ulaşılırsa o kadar ses çıkar bence artık sadece sonucu bekleyen 10 15 kisiyle olmasın her yere saldıralım ve gerekirse bakan danışmanlarını bulup etiket yapalım belki daha etkili olur.