9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@halilhy estağfirullah hocam ne demek
-
@siyasallı Sağ olasın hocam
-
yani bizim bir devlet buyugune ulasmamiz ne kadar zormus.masallah hepsi bizim yanimizda sagolsunlar.neyse bir sey demeyecegim ya.gercekten yazik!!!!
-
Dostlar o halde bakan hanıma ve yakın çevresine, kalemine, müsteşara ulaşmak lazım gelir. Bakanlıktan çözülecek bu iş belli ki.
-
Bundan sonra bakanlığı etiketleyelim tamamen bakanlığa yuklenelim
-
Kerimcan'ı öneriyorum
@kalitetifmemur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Madem twet atıyoruz. Herkes bir fenomen olandan rica etsin tag destek görsün. Ne kadar cok takipçiye ulaşılırsa o kadar ses çıkar bence artık sadece sonucu bekleyen 10 15 kisiyle olmasın her yere saldıralım ve gerekirse bakan danışmanlarını bulup etiket yapalım belki daha etkili olur.
-
@luthor estağfirullah hocam
-
Kurum değil de bakanlığa gidilecek sandım. Kurumun zaten bir şeyden haberi yok. Yat diyorlar yatıyor kalk diyorlar kalkıyor.
Değerli dostlar bakanlığa gidilemez mi? Konunun kilit yeri bakanlık sonuçta. Sağ olsun arkadaş da kuruma gidip bunu teyit eden bilgiler almış. -
Bu arada sınav biriminde çalışan bir memur da girmiş denetmenlik mülakatına onun bile hiç haberi yokmuş sınavdan.Bilgi almak için bakanlığa ulaşmaya çalışın çünkü biz kurum olarak bir kaç defa makama söylettik sonuç gelmedi dediler
-
@kai-hitwatari müsait bir zaman oraya da gidilir ama orda bilgi verecek kadar yetkili biriyle görüşülür mü bilmiyorum
-
@siyasallı emeginize sağlık hocam.
Arzu erdem 14.15'te Kanal B'deymiş. Altına doluşalım.
-
@nonbisinidem aman hocam olacağı varsa da olmaz
-
@kai-hitwatari katılıyorum
-
Reklamın iyisi kötüsü olmadığı gibi, gafın da iyisi kötüsü olmaz. Şu sıralar bir sürü sahte şeyh, hoca türedi yine. Çıkıp bir şeyler desinler. Mesela Adnan Oktar.
Bizi ciddiye almıyorlar. Böyle adamların saçma sapan sözleri gündem oluşturuyor. O kadar değersiziz. -
@kai-hitwatari keşke Ankara'da olsam giderdim
-
@budageceryahu hocam dedikleriniz belki birer örnek fakat benim görüşüm, benim dinimi oyuncak haline getiren, ayaklar altına alan, insanları sapkınlığa sürükleyen şahıslardan bu konuda yardım isteyeceğime 145 yıl beklerim daha iyi.
-
@kai-hitwatari mesele onlardan medet ummak değil. Böyle adamların sözleri ciddiye alınıp köpürtülüyorken, bizim gibi nice mağduriyet yaşayanlar göz ardı ediliyor.
-
@siyasallı öncelikle Allah razı olsun gittiğiniz için hepimiz adına ama tam da ben de @Kai-Hitwatari arkadaşımızın dediğini diyecektim acaba Bakanlığa mı gidilse? Demek ki biz boşuna kurumu işgal ediyorduk önceden aklımıza gelse daha önce giden arkadaşların bakanlığa gitmelerini rica ederdik belki bir sonuç alınırdı. Ne kadar uzak bilmiyorum ama sizi zorlamayacak ise çok memnun oluruz tabi diger Ankaradaki arkadaşlar icin de bu ricam.
-
@mk5561 hocam aynen boşuna işgal ediyoruz hatta memur bilgi almadan hergün telefon geliyor sormak için başımız ağrıyor dedi.Bakanlığa bugün gidemem artık ama müsait bir zaman giderim inşaallah ben
-
@mk5561 milli kütüphane ile arasında yürüme 5 dakika sürer