9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
aksam 21.00 da tweetteyiz ayni anda bastiriyoruz. gun icinde tabii atmak isteyen atar ben atiyorum kendim de ama ayni anda dikkat cekeriz belki
ara ara hatirlatacagim -
@mağdurum Face gruplarındada yayalım
-
@lucass akilli olan destek verir bugun guy ilani gelse yine bu bekleyenler dolduracak cogunlukla.kendilero bilirler. destek olmayan yanar bence .topluca rezil oluruz=)
-
@aliyar-bey bekleyiceğimiz son bir ay 5 ay bekledik 1 ay daha beklicez açıklanacak veyahut çok az kalmış olacak açıklanmasına net bişey söyleyemiyorum zamanla alakalı kısımlar açıkçası biraz kendi yorumlamam
-
@furkitofaso anladım hocam sağolasın, inşallah daha öncesinde açıklanır ne diyelim
-
@mağdurum facede de bunu belirtmek lazım aslında bunu akıl edemeyenler olabilir
-
facebook kullanan varsa paylasabilir mi ben kullanmiyorum. 21.00 da ayni anda tweet atalim
-
@neşedertaşk hocam eğer bakanliktaysa bu teoriniz geçerli olmuyor çünkü bu dediğinizi bakanlık değil kurum yapardı en başta eğer bakanliktan kaynakliysa bunun başka bir sebebi olmalı
@La-Casa-De-Papel ne güzel buna sevindim doğrusu o zaman sizi zorlamayacaktir yapar mısınız sizde hocam rica etsek? Kime ne bilgi çıkacağı belli olmaz ya da ortak bir cikar da bakanliktaki durumu da netlestirmis oluruz insaAllah. -
SGK Denetmen Yardımcılığı Sonuçları ???
@msbagli @ztarikdaroglu @cceylan58 bakanin en son paylasimina yuklenelim ( bir arkadastan aldim ) -
@furkitofaso hocam siz en iyi ihtimalle Mart sonu demiştiniz ben 15 günlük pay vererek Nisan ortası diyorum tabiki bu kadar beklemek istemiyorum
-
"Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz Abi" Elazığ'daymış yakın olan varsa ulaşabilirsiniz
-
Twitter'da sorun mu var
-
@mk5561 dostum ben İstanbul'da yaşıyorum. Sadece bakanlığın yakın olduğunu biliyorum. Ankara'da olsam giderdim
-
Facede etkinliği duyuran var mi? Yoksa biri duyurabilir mi?
-
@kai-hitwatari pek sallıcaklarını sanmıyorum ama ben duyurayım istersen ne yazayım tam olarak?
-
@kai-hitwatari düşünmekten yoruldum yeminle cümle kurmaya eriniyorum o yüzden soruyorum ne yazayım diye
-
Konu dışı ama dguy 1000 kişilik alım hakkında ne düşünüyorsunuz
-
@nonbisinidem hocam aziniza geleni söyleyin gitsin. Şu noktaya gelmişiz artık neyi nasıl ifade ettiğimizin önemi yok
-
@krtalprn Hayırlı olsun diyorum.Fena halde yüzümüz gülecek gibi duruyor.
-
bu akşam 21:00 da açıklanmayan mülakat sonucumuz için etkinlik yapıyoruz
@jsarieroglu @ oznurcalik @arzuerdemBD @msbagli @CSGBakanligi @sgksosyalmedya @SinanUzunpinar @mustafaapaydin5 #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
ana tema bu diyebilirsiniz birde küçük resim eklenebilir bence;)