9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@antimülakat yengenin yolu iş için sgk başkanlığa düşerse bizim mülakatıda sorsun zahmet olmazsa
-
@brzezinski detay yok Asım abi https://www.youtube.com/watch?v=MpJgZugZX9o
-
@antimülakat :))))
-
tweeter için 21:00 da başlıyoruz duyuru yapacak olan yahut duymayan varsa tekrar etmek istedim konu hızla değişmiş o sebepten:)
-
@poisson twitter ** olacaktı tabii ki bilgisayarın önerisi sanırım o ne demekse :))
-
21.00 tweet unutmayalim
-
ayrıca etiket koyalım lütfen gündem olmak adına söylemiyorum retweet yapmak kolay oluyor o şekilde
-
Beyler iibflilerin bu pasifliği nedeniyle oluyor biraz da bunlar. bugün kitlesel eylemi geçtim, twit etkinliği dahi yapamıyorsa iibfliler biraz da müstehak kurumların bu savsaklığına, insan yerine koyulmamaya. Bu kadar bekletilme sürecinin öğretmenlere yapıldığını düşünüyorum da meclisi basarlardı herhalde. ki binlerce alım yapıldı ve sanırım 1-2 ayda işbaşı yaptılar. Allah daha da versin pektabi de çuvaldızı biraz da iibf mezunu işsizler kendilerine batırabilmeli. Giden aylar ömürden geçiyor ve her birimiz aynı gemideyiz unutmayalım. Neyse Allah yardımcımız olsun diyerek noktalayayım bari.
-
Yüklenme yüklen durma
-
Müsteşarıda etiketleyelim Mazhar Yıldırımhan
-
az önce twitter hesabın kilitlendi diye ekran çıktı:( tam hızımı almıştım ya zaten anlamıyorum bu işlerden çok canım sıkıldı:((
-
Arkadaşlar Twitter’a yüklenelim
-
Özellikle çsgb yetkililerini etiketleyelim
-
Ben kaçırmadım değil mi herhangi bir cevap gelmedi
-
''Günlük Tweet gönderme limitini aştın. Lütfen birkaç saat bekleyin ve tekrar deneyin. '' diyor arkadaşlar size kolay gelsin
-
@eleionomae çift hesap açın arkadaşlar twitterda. o zaman daha çok atabilirsiniz
-
Benim hesapda çok ısındı galiba önce rt gitti sonra tweet atamaz oldum. Soğusun devam ederiz
-
İİBF etkinliği = olmayan cacık
-
arkadaşlar ben çok twitter kullanmayı bilmiyorum hesap açtım bişiler yazıyorum ediyorum ama yazıp etiketleyip sürekli tweet atıyorum bu yeterli mi ? yoksa başka bişiler daha yapmalımıyım
-
Katılım nasıl peki kaç twet atıldı çok anlamadığım için bilemimiyorum