9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
hatta diğer forum gruplarına da yazalım isteyenin bir yüzü diyerek:)
-
ve hatta teşvik edici olması bakımından vaktinizi alıyorum ama bu tweet etkinliklerinin işe yaramayacağına inanıp yine de atanlardandım. artık itici güç olacağına eminim çünkü taşeronlar bitti ve öyle ya da böyle açıklanacak sıkıştırmak sosyal medya baskısı kurmak lehimize olacaktır.
gruplara dağılıp yazalım mı?yazan birisi var mı çok rahatsız da etmeyelim 1 kişi yazarsa yeterli olacaktır?? -
@krtalprn hocam hiç kimse istemiyor bıktık artık sefaletten parasızlıktan işsizlikten stres sıkıntı sürekli hep dram ...
-
@luthor aynen hocam güzel haber 1000 dguy ve 1000 vmy
-
@krtalprn Bencede hocam.Vmy kpss sürecine giriş sebebimdir fena heyecanlandım ben
-
@luthor ne oldu ya ilan mı geldi gelicek mi yoksa geçenki konuşulan durum mu hala bişey mi oldu benim haberim yok ?
-
Feyste aklıma gelen bütün gruplara yazdım inş destek verirler...
-
@furkitofaso Hocam 1000 dguy 1000 vmy kadrosu ihdas edildi.Meclisten geçti rg de yayınlandı.Guy 2018 başlığını bir oku istersen haberler iyi.
-
forumdaki gruplara yazmak istedim ama resim ekleyemedim bir kişi varsa hızlıca halledebilecek
-
@luthor ooo çok iyi ya sevindim buna teşekkürler :)))
-
Sayfa 533'de takibi bırakmıştım üzülerek görüyorum ki sayfa 546 olmuş hala 533'teki konular konuşuluyor. Hatta biraz daha gerilere gideyim dedim, 149. sayfada başlamış mülakat ne zaman açıklanacak soruları? Kimi demiş 2-3 hafta sürer sürmez, kimi demiş 3 aydan önce açıklanmaz, kimi de demiş bu sınav açıklanır yerine 10. promosyon gelir. Şimdi bakıyorum da aradan tam 143 gün, 6 tercihiniyap haberi, 397 sayfa 7950 yorum geçmiş. Ömürden ömür gitmiş, sen hala aynı yerde duruyorsun SGK.
-
@antimülakat hocam arada gelip sgk ya kiziyosun ya valla cok gülüyorum ya. Varol
-
@luthor kardeşim dguy için güzel de hem vmy hem dguyda hepsini almazlar gibi parca parca alinir ..dguyda kurumici de bi kismi alinabilir uzman personel istiyoruz demis Bakan. Vmy de zaten verdigi ilandaki kadroyu doldurmuyor genelde velhasil sevinmek icin erken derim
-
@shady1 eşimde SGK'da çalışacak yakın zamanda büyük riske giriyorum. Onlarda bana takmış durumda yana döne antimülakat'ın eşi kim diye kurum kurum geziyorlarmış
-
-
@antimülakat icra memuru veya memur mu oldu esiniz ?
-
@brzezinski Hocam ben bu alımlar kurum içi olmaz.Metinde yardımcısı geçiyor ve 9.derece diyor.Tek seferde alınıp alınmaması önemli değil zaten alınsında bana yeter :):)
-
@luthor :)) vmy standart geliyordu da dguy bitti falan demislerdi alimlar bununla yeniden gelmesi cok iyi oldu aslinda
-
@brzezinski vmy geliyo da noluyo adamlar kimseyi begenmiyo
-
@shady1 ondan bahsettim kardesim zaten :))