9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Valla bence bu iş başkanı bakanı filan etiketlemekle olmuyo o kadar etiketliyoruz görmemeleri imkansız bizim başka bi baskı oluşturmamız lazım nasıl olur bilemiyorum ama gazete haber siteleri yada tw de bu konu nasıl gündeme gelir onu düşünmeliyiz
-
Bir milletvekili bu konuyu mecliste dile getirse gerçekten şahane olurdu ama kim getirir bilemem.
-
İsterseniz yarın twitterdan veya telefon yoluyla Arzu erdem ve danışmanına yönelik bir şeyler yapalım kendisi bu durumu mecliste dile getirebilecek kişilerden ve bu konuda bakana soru sorabilir daha önce Naci ağbala soru sormuştu çok takarlar mı bilmem ama bir faydası olabilir.
-
@luthor tabiki oda bi seçenek ama meclistede gvs ler sürüyor çalışıyoruz en kısa sürede açıklıcaz der sallarlar naci ağbala arzu erdem sordu alım yapacaz dediler illaki yapacaklar ama ne zaman bunlar önemli bizim bu işi yazılı yada görsel basına düşürmemiz lazım akşam ana haberlere çıksak yeter hemde birden fazla kanalda ama nasıl olur bilemiyorum tabi onun dışında yine biz etkinliklerimizi yapalım bakan başkan vekillere yazalım o ayrı tabi
-
@lucass Haklısınız hocam.Söylediğiniz gibi birkaç kanal bu konuyu dile getirse büyük ses getirir gerçekten.Ancak malumunuz her kanal böyle bir habere yanaşmayacaktır.
-
Bir arkadaş burda söylemişti galiba, anlatmıyorum görüyorsunuz diyen dayıya falan ulaşabilsek aslında en etkili yol o olur gibi geldi bana. Ulan nelerden medet umuyoruz görüyorsunuz anlatmaya gerek yok...
-
@luthor demek istediğinizi anladım o yüzden show star ve fox gibi kanllara yoğunlaşmak lazım @aliyar-bey üstad valla yerinde bir durum tespiti yapmışın ne hallere düştük ya şaka gibi gerçekten
-
Bunlardan ziyade twitteri daha etkili kullanabiliriz tag satin alinarak gündeme girilse bi kac kere etkisi olacaktir Öğretmenler de genelde böyle yapıyor tag satin almanin bedeli de 200 250 tl diye biliyorum
-
Malum mülakatın sonucunu bekleyen herkese selamlar. Bu forum kurulduğundan beri ara ara takip ederim ama ilk defa yazma ihtiyacı duydum. Fazla uzatmadan birkaç gündür kafamı kurcalayan şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 yıldır kpss-kurum sınavları-ilan sayıları-puan türlerinde her türlü senaryonun neredeyse en kötüsüyle karşılaştık. Bu mülakat sonucunda da yedek aday belirlenmeyeceği veya az belirleneceği, asillerinde ekseriyetle özlük hakları daha iyi olan meslekleri kazananlardan veya halihazırda işi olanlardan seçileceğini düşünmeye başladım. Bu şekilde resmen olmasa bile fiilen önüne geçilmiş bir alım olmuş olacak. 145 günün ve öncesi tecrübelerimin ben de yarattığı sonuç bu. Umarım gerçekleşmez ve kötü bir senaryo olarak burada kalır zira yıldık artık.
-
@neşedertaşk hocam o nasıl bir komplo teorisi kanım dondu
-
@aliyar-bey hocam her geçen gün kırılan umutlar karamsarlığın dibine itiyo bizi, İnşallah komplo teorisi olarak kalır da açıklanınca ‘amma da abartmışız haa’ deriz
-
@neşedertaşk inşallah hocam, valla siz de haklısınız gün geçtikçe insan karamsarlaşıyor
-
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler askerliğimi yedek subay olarak yapıyorum ve şuan nöbetteyim ve ben de sonucu bekleyenler arasındayım, buraya ilk defa yazıyorum sonuçların hepimiz için hayırlı olmasını temenni ederim. İNŞAALLAH devletimize en çok hizmet edecek olan en çok hak eden ve ihtiyacı olan kardeşlerimize nasip olur.
-
@i̇şsizadam İnşaallah hocam, hayırlı nöbetler :))
-
Arkadaşlar dün gece Arzu Erdem’e tweet atmıştım tweeti beğenmiş.İsterseniz sizde yazın faydası olacak gibi duruyor.
-
aksam ayni anda atalim yine tweet. 21.00 uygun mu??? bastirmazsak aciklayacaklari gercekten yok.istedikleri kadar bekletirler
-
ben saat kaç derseniz katılırım zaten başladım ama etkisiz kalıyor tabi.etiketleme için ortak isimler oluştursak mı?
@jsarieroglu @msbagli @CSGBakanligi @sgksosyalmedya @SinanUzunpinar @mustafaapaydin5 #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
bu sabit ama
@oznurcalık ve @arzuerdemDB gibi yeni isimler ekleyelim..Arzu Erdem çok yeni değil ama -
Bende 7 den itibaren her saate uyarim
-
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize.Bugün sabahtan kuruma geldim önce merkezi atama şubesiyle görüştüm daha sonra sınav işleri müdürü ( ya da buna benzer bişeydi) ile görüştüm.Kurumun söylediği kısaca süreç bizden çıkalı çok oldu bakanlıkda listeler şuan bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok gelse hemen açıklarız oldu.Özellikle müdüre mağduriyetinizi anlıyorum hepiniz çok haklısınız ama bakanlık burda karar verici diyor.Bundan sonra 1 ay süre içinde açıklanmak zorunda ama sizin promosyon tam muamma diyorlar.Ben müdür olarak süre kestiremiyorum size süre vermem doğru olmaz dedi.Eğitim tarihlerine kadar kesin işe başlarmıyız dedim o bile kesin değil dedi.İptal olacağını sanmıyorum dedi.Yani kısaca 5 ay daha bekletseler şaşırmayalım öyle mi dedim en son ne yazık ki evet dedi.Gvs mi yapılıyor dedim zannetmiyorum dedi.
-
@siyasallı resmen trajikomik bir film gibi yazıklar olsun bu düzene ne saygı görüyoruz ne de değer.ayagına sağlık kardeş bu arada sağol.