9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Mümkünse birkaç kahraman arkadaş giderse daha makbule geçer
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
En az 1 ay daha var ve dayanamıcam artık
-
@aday-memur Dostum bunu sgk 2017,vmy ve kaymakamlık başlıklarına yaz.Burada başvurup gitmeyecek olmaz diye düşünüyorum.
-
@luthor oralara da yazıyorum dostum illa ki bi yakını olan çıkar söyler diye yazdım aklınızda bulunsun Gerçekten büyük bir iyilik yapmış olucak
-
Bu olayı mecliste Bakan’ın önüne soru önergesi olarak getirmek şart oldu. Niğde vekili Ömer Fethi Gürer en çok soru önergesi veren vekilmiş ona twitterdan yüklensek sonuç alırmıyız acaba. Şayet Bakan Jülide hanım kendine verilen görevin gereğini twitterdan rtw yapmak ve bulunduğu mevkinin ismine kendini çok kaptırıp sadece ‘bakmak’ zannediyor.
-
@aday-memur hocam yeterince yazdınız sanırım anlaşılmıştır
-
@siyasallı teşekkür ederim hocam gidip sorduğunuz için kuru kuru beklemektense bunları duymak iyi oldu
-
@aday-memur istisnasız her yere yazıyor arkadaş @luthor sana kulak asacağını sanmam sağolsun 15 tane bildirim geldi yeni:)
-
@eşref-i-mahlukat tesekkurler . bu vekile de yazalim arkadaslar
-
Evet gençler tecili bozdurdum Mayıs'ta gidiyorum askere.Geldiğimde açıklanır herhalde değil mi ?
-
@denetcii büyük ihtimal açıklanır hocam
-
@eşref-i-mahlukat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Ömer Fethi Gürer
Chp somadan bahsedince bile kaale almadılar sonra facia oldu muhalefet söylerse inadına hiç açıklamazlar bence
-
Rahatsızlık İçin özür dilerim dostlar bu kadar yaklaşmışken kaçırmak istemedim SGK beklemekten ömrüm çürüdü zaten
-
Forum a da reklamlari kapatmaktan girmek zorlasti sgk sayesinde forumun reklam gelirleri artti.
-
@hukukcusmith adblockplus kullan
-
@aday-memur hocam ben de sınırda kaldım sizin gibi aradım şimdi kesin liste 16 Mart'ta yayinlanacakmis o zamana kadar feragat ile ilgili bilgi edinmek için 03125966317 den arayıp bilgi alabilirmisiz 3 4 günde bir ararsanız net bilgi elde edebilirsiniz dediler
-
@shanks tesekkur denerim.
-
@hukukcusmith hocam bu reklamlar sayesinde bu forumlar vs var. Türkiye dünyanın en düşük kazancına sahip ülkelerden biri çünkü herkes adblock kullanıyor. Bu gibi yapılar veya daha iyileri ortaya çıkmıyor çıkamıyor. Suriye dilinde site yapan adam bile bin kişiden 90 kuruş kazanıyor türk site sahipleri 20 kuruş.
-
@hgrotius ben elestirmek icin soylemedim zaten kardsm forum un değerini biliyoruz.