9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 Başkan açıklanıyor vallaha billaha falan demeden hiçbir duyuma inanmam
-
@shanks açıklanıyor demesi de yetmiyor bide kur'an a el basacak demi hocam
-
@mk5561 hocam bu Mkara sen değilsin değil mi sadece isim benzerliğidir herhalde
-
@shanks Allah seni ne yapmasın ilk 4 kelimeyi okudum bayılıyordum
-
Eyt ler patlamadan yüklenelim bakanın son tweetine
-
@aliyar-bey ben merve kaya yim murat kara neden diyeyim öyle olsa ayrıca bir duyum alma şansım bile yok benim he farzedelim oldu onu da paylasmamazlik emin ol yapmazdım
-
@shanks sende haklısın da daha ne kadar bekletebilirler ki yeterince bekledik
-
Sayfaya gelince sayfayı yenileyip yeni yorumları okumak çok hoşuma gidiyor sanırım benim gidişat hiç iyi değil hunim nerede
-
Arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum. Bakaya durumu atama gerçekleşmeden önce gerçekleşmişse bu durum atamaya engel midir?
-
@mk5561 biliyorum hocam güzel tesadüf olmuş ben de takılayım dedim
-
@krtalprn ohooo bu huni gerektiriyorsa huni sektörüne giriyorum hocam ilkini de kendime alacam
-
Bakanın son tweetinin altında çoğunluğuz, sandıkları terketmeyelim arkadaslar
-
@uğur-ercan olabilir, sgk taşra atamaya sorsan ya daha net bilgi verebilirler
-
Anadolu ajansı tweet hesabı bakanın sözlerini paylasmıs, onun altı dutluk arkadaşlar, ha gayret
-
@drago hocam yalnız şunu atlamışım, mulakat tarihinden sonra bakaya durumuna düştüm yani henüz başvuru aşamasında böyle bir durum yoktu.
-
Rekor tweet geliyor bakanın son tweetine, yazmayan kalmasın
-
ingiltere krali, rahmetli baskan kennedy, tacsiz kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot, fenerbahçeli cemil. Hepsi bakanın son tweetinin altında, sen neyi bekliyorsun
-
@senozli5334, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
ingiltere krali, rahmetli baskan kennedy, tacsiz kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot, fenerbahçeli cemil. Hepsi bakanın son tweetinin altında, sen neyi bekliyorsun
-
Neden açıklanacak havası var.?
Herkes aynı torbacıdan alıyor heralde.
Numarasını versenize. -
@senozli5334, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Tespit gibi tespit