9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
(Mkara Murat>>>arkadaslar kurum daha sizi almadan boyle avrupa birliginin bizi kapida beklettigi gibi bekletiyor. ama siz hakliyken savasmayi goze alin. yoksa sizi bu kurumda cok ezerler.mucadele ettikce bu kurum iyiye gidecek.boyle kabulcu pisirik edilgen arkadaslar istemiyoruz) arkadas neyin kafasını yasıyo ya
-
@drago yeni bişey mi demiş hocam
-
adam haksız değil koskoca 1600 kişiden topu topu 10 kişi twit atıyor yada atmiyor kendimizi sorgulamamiz lazim bizden önceki alımlarda birlik olup daha fazla baskı yaptılar belkide,twiterda her zaman olduğu gibi aynı kişiler bu akşam da sasirmadim
-
@kardinalist bu farklı bir arkadaş sağlam kaynaklı duyum aldım 15ine kadar açıklanacak(açıklanmazsa küfür etmeyin) diyor
-
Artık açıklanır yani bu iş nereye kadar uzayabilir. Gerçi aynı cümleyi 100. günlerde de kurmuştum. Bir de herkese sallamış. Denetmen olmayı haketmiyormuşuz falan filan.
-
@htist hocam kizan yok cuma günü diyen duyumcu arkadasin facebook a yazdığını yazmis arkadaş
-
@drago bu arkadasinkini saglam hissettim ben nedense
-
Yarin sabah uyandığımda Sayın Bağlı'ın "Sgk denetmen yrd mülakat sonuçlarını bugün saat 16.00 da aciklayacagiz." tweeti ile uyanmak istiyorum. Hadi başkanım yap şovunu artık
-
@dikey 15ine kadar demesi bana da mantıklı geliyor ama ben mantıklı düşünebiliyor muyum orası şüpheli
-
@dikey bütün iş performansını twitter da harcadık kazananlara izin verilmeli :)))
yarım okumusum kusura bakmayın hocam :)) -
aslında eğitim tarihi göz önünde bulundurulursa 15 mart mantıklı geliyor . Ama SGK da hersey değişebilir oyuzden çokta güvenim kalmadı
-
Arkadaslar face 15 mart duyumunu yazan benim kafadan sallamiyoruz ciddi kaynaktan duyum aldim Ama takdir edersiniz %100 nasil diyeyim sgk başkanı bile geçen sene açıklancak birazdan dedi ertesi gün falan açıklandı
-
@edmilson28 insallah duyumunuz doğrudur . Az kalmıstır herkesin sabrı ve gücü tükendi . az kaldığına hepimiz inanmak istiyoruz
-
@edmilson28 duyumunuz sgkdan mı yoksa bakanlıktan nı hocam?
-
@edmilson28 insallah kardesim sorun yok teşekkürler paylastigin icin sabrı ogretti bize bu surec zaten , bekleyelim bakalim hep beraber.
-
@edmilson28 Kardeşim ugrasman yeter tesekkur ederiz
-
@conmaynard csgb
-
arkadaşlar bana sövün de belki stres atar rahatlarsınız falan bendeki bilgi de açıklanmayacağı yönünde
-
@furkitofaso hiç mi açıklanmayacak hocam
-
@furkitofaso daha ne aciklanmayacak kardeşim senin kaynaktan zaten hiç olumlu bilgi gelmiyor aciklanmayacak bilgisi veren neden aciklanmadigi ya da ne zaman aciklanacagina dair bilgi de verir onuda paylas sormussundur herhalde