9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ne kuruma ne bakanlığa inancım kalmadı. Nefret ettirdirler. Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
-
Forum 1 günlük dalgalanmadan sonra yavas yavas normale dönmeye başladi.
-
Sonuç açıklama sayfası bile bozuk.
-
@inflexible kullanilmayinca doğal olarak bozulmustur.
-
@inflexible o sayfa galiba artık kullanılmıyor hocam . E-devlete geçti sonuç sayfası. E-devlet şifresi olmayanlar alsınlar açıklanınca ordan bakacağız büyük ihtimal
-
@inflexible hocam oraya erişim artık e-devlet üzerinden o yüzden sistem hata veriyor. e-devlete giriş yapın(pcden) sgk hizmetlerinde en altta kurum dışı sınav sonuç gibi bir şey yazar oradan bakabilirsiniz
-
@gonzaloluca, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@inflexible o sayfa galiba artık kullanılmıyor hocam . E-devlete geçti sonuç sayfası. E-devlet şifresi olmayanlar alsınlar açıklanınca ordan bakacağız büyük ihtimal
Kim dedi açiklanacagini adamlar açiklanmayan sinav yapmis dostum . Yani bosuna uğraşmayın e devlet şifresiyle filan
-
@aslan-reyiz tunç munc yok kanka bam bam bam duyum yine fos cikacak
-
21.00 de Twitter da devam arkadaşlar
-
@black ben orda bile bulamadım oradan bile bakamıyorum
-
@sgkdenetmeniniz hafta halen bitmedi daha yarın var belki dedikleri gibi yetişmezse gelecek hafta başına sarkabilir, niyeyse ben bu duyuma inanıyorum içimde doğru çıkacak gibi bir his var.
@krtalprn sgk hizmetlerine girin listede en altlarda "SGK Sınav Sonuç İlan Uygulaması" yer alıyor ama mobil uygulamada gözükmüyor
-
@shady1 hani dedim olurda açıklanırsa diye
-
@black ben mobil uygulamadan giriyordum hocam teşekkürler
-
@black heyecanindan bana bi fırt versene kardeşim benimki biteli baya oldu
-
haydiiiiii twitee!!!
-
@black @gonzaloluca sağolun dostlar bilgilendirme için
-
Allah Allah bu benim aldigim bilgi kardes.sizde umitlenmeyin o zaman.hayirdir dansoz mu oynatacaksiniz aciklaninca,paraniz bosa mi gidecek.biz birsey yaziyorsak bilgi alip yaziyoruz.iskembeden sallamiyoruz senin gibi.
Demiş duyumcu -
@shanks bir de son 17 saat umitliyim bekliyorum yazmiş
-
Herkes bir umut bekliyor hepimizin istediği sey aynı arkadaşlar . birbirimize kızmak yerine birlik olalım ve twitter 'a gelelim..
-
https:// www. facebook. com /groups/1635920503146562/permalink/1952367221501887/