9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
hadi gelin gençler
-
Anlaşılan başlıkta işsiz kalmamış. Topu topu 10-15 kişiyiz.
-
hep aynı isimler tweet atıyor arkadaşlar bir el atın da sesimizi duyuralım
-
forumdaki diğer gruplara da söylesek mi belki birileri el atar gittikçe umutsuzluk çöküyor bana böyle de az kişi olduğumuzu görünce
-
Bugün de katılım olmadı çok sükür. Allah istikrarımızı bozmasın.
-
Merhaba dostlar. Henüz bir bilgi gelmedi malesef. Yarına dair umutluydum ancak bir ses çıkmadı. Yarın da sormaya devam edeceğiz. Bunun haricinde yarın/hafta sonu tekrar haberi güncelleyerek yayımlayalım. Yeniden etiketlemeleri yapalım. Elimizden ne gelirse yapacağız.
-
@paretowilfredo üstad bize bir yol göster sinirlerimiz gün geçtikçe geriliyor en sonunda koca bir pankart yaptırıp Bakanlığın önünde yatıcaz belki o zaman bizi adam yerine koyarlar.
-
@eşref-i-mahlukat Dostum şu aşamaya kadar yapılanlar dikkat çekmediyse ki, haber var bunun içinde, sizlerin twitter'dan hiç yoksa 40 tane ciddi etkinliğiniz var. Bu atılan twitler nihayetinde bildirim olarak düşüyor insanların önüne. Biz bir çok kez dile getirdik bulduğumuz kurumdan kişilere. Tüm bunlardan benim anladığım şey şu; Kurum eli kolu bağlı Bakanlığı bekliyor. Bakanlığın neyi beklediği konusunda fikrim yok. Soruşturma dendi evet ben sorunca da aynı yanıtı aldım. Ancak bu makul bekleyişi aşalı çok oldu. Ben işi Bakanlığın ağır çalışma alışkanlığına bağlıyorum. Bu yeni değil. İş teftişten çok aşina olduğumuz bir tablo aslında. Sonunda SGDY'ye de sirayet etti bu.
-
İnsan kuruma da kizamiyor bunları duydukca adamlar listeyi gondereli çok olmuş bunun haberini çok önce burda yazmışlardı. Napiyorlar ben anlamadım. MİT e mı gireceğiz vali mı olacağız ne yapacağız da guy, Pomem, kaymakamlık bilmem ne daha kısa sürelerde olup 5 aydır boş boş bekletiliyoruz. Ve isin garibi cikipta bir Allah'ın kulu kardeşim şunun için bekletiliyosunuz demiyor. İnsanın psikolojisiyle oynamaktan başka bişey değil ya
-
@kardinalist Dostum listenin gidişi bizzat komisyon mensuplarından birinin ağzından aktardığım gibi, mülakatlar bitişine denk geliyor. Biz puanladık hazırladık gönderdik diyeli neredeyse 5 ay olacak işte. Asıl sorun kimsenin bir açıklama yapmıyor oluşu. Bu anlaşılır şey değil.
-
@paretowilfredo haklısın hocam valla tukendik artık. Gerçekten bu kadar ağır işlemesi sürecin çok saçma 1200 kişi bundan sonra ne yapacak onların 150 günlük hakkını nerede verecekler bilmiyorum
-
@kardinalist Çok acı ki dostum Gaziantep B.B. alımında gördük ki bunun kimse için bir önemi yok-muş.
-
@paretowilfredo whatsapp grubundan bir arkadaşta komisyon üyelerinden birisine facebook üzerinden ulaşmış o da aynı şekilde bakanlığa gönderildiğini söylemiş o konuda herkes mutabık ama bakanlık neyi bekliyor veya niye bekletiyor anlamak mümkün değil. Gvs olsa bile en geç 4 ayda bitiyor yani her türlü çok geç
-
@black Alışkanlık dostum. O dönemde başka şeyler de vardı Bakanlığın alakadar olması gereken. Bunların cezasını sizler çekiyorsunuz.
-
@paretowilfredo hocam hazır siz buradayken bu kadar günden sonra diğer kurum gibi hadi iptal ediyoruz deme şansları var degil mi
-
@paretowilfredo o zaman bakanlık bu işi bir köşeye attı öylece bekliyordu zaten mantıklı başka bir açıklamada akla gelmiyor
-
@kardinalist Var dostum. Ancak bu denli ön planda ve kalabalık alımlarda bunun yapılması çok olası değil. Kurum nezdinde ve bürokratları nezdinde artılarını eksilerini yan yana koyarsak rasyonel bir karar olmaz bu.
-
@black Ben de öyle sanıyorum dostum.
-
Yarın etkinlikte müsteşarın bir tweetinin altına yüklenelim.Genel olarak baktım tweetlerinin altı temiz.Şöyle 150,200 mesaj atarsak cevap gelir gibime geliyor.
-
@paretowilfredo Üstad ben açıkçası öyle bir şey bekliyorum. İnşallah yanılırım.