21.00 daki etkinlik için hatırlatma;
*Tweetleri çok sık atmayın aynı şekilde retweetleri de ard arda yapmayın 3-5 dk aralıklar ile yapın yoksa spama düşülüyor attığınız tweeti kimse görmüyor
*Hesabı gizli olan arkadaşlarda açsınlar yoksa attığınız tweetler gözükmüyor
*Önemli kişileri, destek verebileceğini düşünğünüz kişileri, konuyla ilgili kişileri vs etiketleyin illaki hepsini tek tweete etiketlemenize gerek yok bölerek 3-5 tweette ayrı ayrı ekleyin
*Konuyla ilgili görsel hazırlayan varsa onlarda ekleyebilir dikkat çekici, kolay anlaşılır özelliklerde olursa iyi olur
*Belirlenecek tagı tweete yazınki atılan kim ne kadar tweet atmış hem belli olsun hem de konuyu merak eden kişiler o etiketen girip tüm tweetleri görebilir
Unutmayın gündeme girme amacımız yok zaten bu sayı ile mümkünde değil, biz ilgili kişilerin dikkatini çekelim yeter bu yüzden ilgili kişileri etiketleyerek veya ilgili kişilerin tweetlerinin altına yorum yaparak buna ulaşabiliriz. Bunu yaparken de saygı çerçevesinde yazmanızda yarar var ve meramınızı, mağduriyetimizi kendi cümlelerinizle dile getirmenizi tavsiye ederim.
Unutmayın 150 gün gibi bir süre olmuş ve halen açıklanmasına yönelik bir adım gözükmüyor bu yüzden kendimizi hatırlatmalıyız ben tweet atmasam ne olur deme herkes böyle dediğin için bugünlere kadar geldik, tweetler işe yaramıyor diyen varsa bakanlığa yürüyelim derdim ama hem ben Ankara'da değilim hemde katılan kişi sayısının bir elin parmaklarını geçmeyeceğini düşünüyorum bu sebeple en kolay olan tweet atmayı denemekten başka çare yok