9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Olayın artık anlamlı bir tarafı yok ve iptal ettik deseler bile şundan iyidir umut insanı yavaş yavaş öldüren zehir gibi
-
benim şahsi fikrim topluca bakanlığa gitmek, o kadar kişiyi bir anda karşılarında görürlerse bir açıklama yaparlar bence en azından. Eylem gibi değil ama gidelim bi soralım ya ne oluyor ne bitiyor diye
-
@aliyar-bey Tweet ile olmayacağı artık kesinleşti Ankara da olanlar yada yakın olanlar gitse çok güzel olur aslında.
-
@aliyar-bey keşke öyle birşey yapılsa. Ama bimer e cimer e yazmaya cesaret edemeyen insanlarla dolu buralar. Dediğinizi yapıcak 2 3 kisiden fazlasını bulamazsıniz. (Not: Sınava girmedim.)
-
Bugün müsteşar yardımcılarına atalım tweetleri
-
@senozli5334 Bence birkaç gün bunu deneyim.Müşteşar ve yard etiketleyerek ciddi bir katılımla cevap almaya çalışalım.
-
@taso ya bence bimer cimer daha fazla cesaret isteyen şeyler, ama bunda bence korkacak bir şey yok gidip soracağız sadece. Ama dediğiniz gibi olursa 2 3 kişiyle olmaz, sonra nasrettin hocayla timurun hikayesine döner benden söylemesi :))
-
Arkadaşlar 2017 faaliyet raporunda 2017/2 mulakatlarinin yapıldığına dair bir ibare yer almış yani devam eden faaliyet olarak gösterildiği için iptal olması çok muhtemel gelmiyo bana tabi bunlar ilgili @paretowilfredo üstat daha çok bilgi sahibidir
-
@shanks ben geçen gün ankarada kaç kişi var yazdım kimse sallamadı gerçi
-
@luthor gümrük de 6 ay bekletti acikladi bu kadar yüklü alımlar iptal olmaz ama tabiri caizse öldürmeyip süründürüyolar buna bir çare bulmak lazim kardesim bu böyle gitmez
-
@aliyar-bey Hocam bimer,cimerin cesaretle alakası yok bence.O kanalların bizim durumumuzda hiçbir faydası olabileceğine inanmıyorum.Standart cevaplar veriliyor ve belkide kurum yetkililerine ulaşmıyor bile taleplerimiz.
-
Bakanlığa 50 kişi gidildecekse ist dan tren biletiöi alırım.
-
@brzezinski Ne yapabiliriz hocam?Denemediğimiz kanal kalmadı.Senin tag satın alma fikrin vardı ancak gerekli maddi katılımı sağlayamayız gibime geliyor.
-
@luthor doğrudur hocam ben çok bilmiyorum o yolların detayını açıkçası, ama insan gibi gidip bi sormaktan da bence bir şey çıkmaz
-
@senozli5334 bize böyle adamlar lazım işte
-
@luthor bizler issiz olarak gucumuz yok ama kpss gruplarinda mehmet hayva bildigim kadariyla sponsorlardan yardim alip tag satin aliyordu ona soylenebilir miktar da cok değil aslinda 250 300 tl benim gücüm olsa direk verirdim
-
Hocam sizde bir yarımcı olun bu konuda daha sonut adımlar nasıl atabiliriz?Denediğimiz yolları biliyorsunuz zaten ancak bir sonuç alamadık.Başka ne yapılabilir bu konuda?@paretowilfredo
-
@luthor, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Hocam sizde bir yarımcı olun bu konuda daha sonut adımlar nasıl atabiliriz?Denediğimiz yolları biliyorsunuz zaten ancak bir sonuç alamadık.Başka ne yapılabilir bu konuda? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo üstada da demistim tag satin alma fikrini o zaman sona doğru bi hava oldugundan o da buraya gelecegini bilmedigi icin sıcak yaklasmamisti bence artik sicak bakar ustad
-
@brzezinski Gümrük mülakat yapmadan 6 ay bekledi. Önce güvenlik soruşturması yaptı. Mülakattan 1 hafta 10 gün sonra da açıkladı.