9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gonzaloluca öyle birşey söz konusu değil tabiki ama şimdilik bendeki bilgi bu
-
@dikey ya açıkçası o konuda söylenen herşey boş beleş bahaneler kimse kendine toz kondurmuyor bence bi önemi yok nedenin birşeylerin ters gittiği ortada
-
@furkitofaso ters gideni soyle de kardesim ona göre on görüde bulunsun arkadaslarimiz. Mesela gvs diyen var , bir imzaya bakıyor diyen var:) Sen de söyle birsey duyumu destekle
-
@dikey ya kardeşim yalan mı söyliyim herkesin bildiği şeyler işte bana söylenen bizim sonuçlarla alakalı bir çalışmanın olmadığı ne diyim ben şimdi ne sorayım bunun üzerine adamlar bildiğin iplemiyo konu uzasa anasına avradına söversin alayının gerek yok yani saçma sapan bahane üreticekler işte belli mantıklı bir gerekçe aramaya gerek yok
-
@furkitofaso kardeşim dostane tavsiyem o zaman olumlu haber alınca yazarsin moralman dusuk olan insanlar dusmesin daha da olur olmaz ayri konu ama insanin gerceklesmese bile umudada ihtiyaci var. Piyango bileti alıp beklemek gibi düşün
-
@furkitofaso Aldığın bilgi bakanlıktan sa tamam yok sgk dansa boş
-
@dikey yazarım merak etmeyin buralardayım hep zaten başka işim yok mal mal forum okuyom paso
-
@shanks Bakanlık ben en baştan beri oraya kitlendim zaten bilenler bilir beni SGK nın bu konuyla ilgili yapabileceği bişey yok en baştan beri malesef
-
hadi diyorum buraya bakmayayım daha açıklanmaz şunu yapayım bunu yapayım şu dizi şu film izleyeyim kitap okuyayım diyorum artık ne izlenecek film kaldı ne dizi ne de yapacak bir şey en son da la casa de papel izledim aklıma türlü türlü şeyler geliyor başımızı bir belaya sokmadan açıklansa bari şu sonuçlar yav:)
-
-
@furkitofaso estağfurullah kardesim hepimiz okuyoruz. Sadece sgkyi takip etmiyoruz zaten forum iyiki var
-
@dikey ben sadece bunu bekliyorum valla kazanırsam uğramam bidaha bildiğin hastalık bu ya
-
Arkadaşlar hani olur da yarın bir gün başkan açıklanacağına ilişkin bir tweet atarsa retweet, beğenme veya yorum yapmayalım bu en güzel tepkimiz olacaktır. Onlar bizi umursamadıysa bizde onları umursamayalım. Bunu daha öncede kararlaştırmıştık ama belki unutanlar olmuştur diye hatırlatayım dedim. Olumsuz yorum yapmak isteyen arkadaşlar olursa onlara bir şey diyemem sonuçta 5 aylık bir birikim var, isterlerse onlar çok ağıra kaçmadan yorum yapsın ama lütfen teşekkür filan edecekler yorum yazmasın.
Başkanın elinde olmasa bile şimdiye kadar bakanlığa baskı yapmalı, çıkışmalı veya bir şekilde hatırlatmalıydı bu kadar uzamaması gerektiğini dile getirmeliydi o yüzden kendisine bu şekilde tepki göstermemiz doğru olur diye düşünüyorum, özür dahi dilese şahsen affetmem.
-
Yorulduk..
Tükendik..
Işkence ediliyor resmen günden güne eriyoruz hepimiz.
Bu suctur eyy Bakanlik
Eyy pasif sgk !
Sen bizi duyuyorsun Allahim tez vakitte hayirli soncular -
@black 5 ayada teşekkür eden olmasın gerçekten.İyi fikir hocam yapalım bunu.
-
@black, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar hani olur da yarın bir gün başkan açıklanacağına ilişkin bir tweet atarsa retweet, beğenme veya yorum yapmayalım bu en güzel tepkimiz olacaktır. Onlar bizi umursamadıysa bizde onları umursamayalım. Bunu daha öncede kararlaştırmıştık ama belki unutanlar olmuştur diye hatırlatayım dedim. Olumsuz yorum yapmak isteyen arkadaşlar olursa onlara bir şey diyemem sonuçta 5 aylık bir birikim var, isterlerse onlar çok ağıra kaçmadan yorum yapsın ama lütfen teşekkür filan edecekler yorum yazmasın.
Başkanın elinde olmasa bile şimdiye kadar bakanlığa baskı yapmalı, çıkışmalı veya bir şekilde hatırlatmalıydı bu kadar uzamaması gerektiğini dile getirmeliydi o yüzden kendisine bu şekilde tepki göstermemiz doğru olur diye düşünüyorum, özür dahi dilese şahsen affetmem.
-
Büyük gün geldi çattı . Herkesin merakla beklediği cuma 17.00 ye saatler kala tek duam bu iş burda bitsin ve hayırlı bitsin inşallah
-
Bu süreçten kafayı yemeden çıkan insanları direk alsınlar bence 155 gün oldu el insaf..... kimi diyor cuma kimi diyor pazartesi salı kimisi diyor ayın 15 ine bitecek kimileri de gvs bitmedi biraz daha sürer kimisi de var ki 2-2.5 ay sürme durumu var. Neyse huni satan arkadaş burada mı?
-
@yasaklı aklından geçenleri az çok tahmin ediyorum ve varım diyorum şaka bir yana ders çalış dostum.
-
@ilkhedefsgk daha üretime geçmedik dostum ama kısa sürede satışlar başlar. Tanesini en az 5 diyordum ama vazgeçtim 1 lira tanesi sürümden zaten belli ki iyi kazanacam