9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Cb:"Bir ülkede halk bunalmış ellerini semaya açarak adalet çığlığı atar hale gelmişse oradaki yargı sisteminde bir sorun var demektir"
-
Anlaşılan bugün de olmayacak umudu olan var mı
-
@halilhy nasıl olsun daha bir duyumu bekleyemeden ileri tarihli başka duyumlar geliyor. Allah bereket versin :)) sözüm duyumculara değil de işte anladınız. Açıklanmıyor!neden bilen yok!
-
‘SGK’dan’ Türkiye tt listesinde bizde oraya yazalım ahvalimizi belki bir duyan olur. Krizleri fırsata çevirmek lazım
-
@eşref-i-mahlukat elimizi attığımız kuruyor genel bir basiretsizliğimiz var.
-
@kai-hitwatari yine listede musait olan yüklensin "sgk'dan"
-
@kai-hitwatari Haydi millet az bastıralım bedavadan tt listesinde tag var 50-100 twit atsak yeter.
-
Duyum değil, kanaatime göre söylüyorum, Bakanlığın gündeminde bizim sınav yok.
Taşeron mevzuunu çözmeden başka bir şeye odaklanmayacağı ortada.
Aslında yaptıklarının hiç bir mantıklı izahı yok.
Tamamen bizim talihsizliğiz değil, ama yapacak bir şey yok.
Yine de kendimizi unutturmayalım -
@budageceryahu duyumlar boş çıkacak gibi ama en azından forumda hareketlenme oluyor. Bu da bir seydir. Kendimizi göstermek için kendimizi yakmadığımız kaldı. Her şeyi her kanalı denedik yine yok. Bakanlık ve sgk büyük bir akıl tutulması yaşıyor.
-
Birde bunun üstüne asgari 2 ay gvs yaparlar.Yedeklerin en çok nasipleneceği alım olma yolunda gidiyor 9.promosyon.
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin
-
@la-casa-de-papel gy-gk başlayacağım hocam bize ekmek çıkmayacak alandan ne yapsak olmuyor. hadi zorlasam az daha ilk 50 ye girsem ne geçecek elime diyorum hiç bir şey o yüzden gy-gk gene en iyisi ya
-
@yasaklı ben sürekli ders çalışıyorum kütüphanede tavsiye ederim. Açıklandığında kazanırsak ne ala kazanamazsak onu düşünmek lazım.
-
- Proda incelediğim kadarıyla, açıklanacak trolleri başladıysa açıklanması yakın demektir..
-
@denetcii "umar ha umar umar" ahh Cem Karaca aralığın girişinden beri umuyoruz hadi inşallah diyelim
-
vallahi de billahi de biktim. yeminlen bezdim
-
@mağdurum işsiz olup da bekleyen herkes aynı durumda
-
@la-casa-de-papel dostum seni bilmem de ben 31 yaşındayım sürekli ders çalışma işi artık bana olmuyor:) dolmuş kafa dolmuş olmuyor yani sıkıştırıyorum ediyorum yok yani gitmiyor çok fazla. 2005 de öss ye girerkenki halim olsa o matematiği nasıl fullerdim(2005 öss mat noksansız) ama yok işte tıkanmış
-
Saat 5 e kadar bekleyip 5 te topluca duyumcu ya sövelim
-
@shanks tek tek uğraşmayalım birisi ortak bir küfür metni hazırlasın onu göndeririz o arkadaşa