9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shanks (Açıklanmadı)
-
Kurum yüzsüzlükte altin çağını yaşiyor. O da bize denk geldi her sey gibi. Artik diyecek bi sey de kalmadi bunlara.
-
@kai-hitwatari O zaman kesin iptal olur zaten bekleyen de kalmaz
-
@shanks MSB'yı kaçıralım? Fidye olarak sonuçları isteyelim.
-
@kai-hitwatari Yalnız kaçırırsak benim elimden bir kaza falan çıkabilir
-
Saat altı oldu nerde kaldi bu
-
Arkadaslar aldigim duyuma gore evraklar bakanlikta bekliyormuş.2017 yılı sonunda nutce gorusmeleri sonrasinda da taseron konusu (mulakatlari vs) buna bide sgk hantalligi eklendi bugunlere kadar gelindi.Gel gelelim su noktada guvenlik sorusturmalarinda sorun cikinca o kisilerin yerine yeni kisiler eklenip onlar sorgulaniyormus dolayısıyla safak karanlik.Allah sabir versin hepinize
-
Bunca zamanda ülkedeki tüm İİBF mezunlarının gvs'si yapılırdı, Kaymakamlık, hakimlik vs. ortalama iki üç ayda sonuçlandı hepsi, bu neymiş bu kadar hepi topu 1600 kişi..
-
Bu gvs kelimesini duymaktan gına geldi ALLAH Aşkına ne tür bir çıkmazın içine girdik hasta olduk yeminle bu işin suyu çıktı gerçekten .
-
Biri de çıkıp demiyor ki,
Eeyyyy SGK, Eeyyyy ÇSGB !!! -
Bu csgbye de bi 'duzenleme' sart oldu artik
-
@terkiphatasi Hocam listede ki herkes mi sorunlu çıkmış keza başka türlü bu süreç bu kadar uzamazdı. İycene kabak tadı vermeye başladı artık vallahi kafayı yemekle yememek arasında ince bir çizgide dolanıyorum.
-
@eşref-i-mahlukat hepimiz sorunluyuz bence de. Aklı başında hiç kimse bu kadar beklemezdi bunları.
-
benim anlamadigim gvs atandıktan sonra degil mi? simdi yapılıyorsa atandıktan sonra ne anlami var anlamadim
-
@terkiphatasi bu gvs de herkes mi sorunlu çıkıyor hadi 3 kişi 5 kişi çıksın 100 kişi de çıkmaz çok zor olmamalı bu
-
Gvs lafına hala inanan var mı yaa :))))
-
@shanks itibar etmeyiniz kesin bir şey yok ortada tamamen keyfi
-
@yasaklı bunlardaki keyif de kimsede yok öh bu ne keyfmiş
-
Bugün duyumunu ortaya atan arkadaş face hesabını kapamış mı ?
-
@mk5561 hocam yanlışınız var SGK da hantallik yok onlar listeyi çoktan yolladı oradan dönmeyen yüzünden geçikme yaşanıyor SGK dan kaynaklı değil