9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Pazar günü sınavım var ama benim aklım burada tüm motivasyonumu alt üst ediyor bu süreç. Üstelik yarın açıklansa bile “Sizi 6 ay beklettik ama üzgünüz kazanamadınız, hayatınızda size başarılar” derlerse ne olacak yazık günah değil mi. Kazansam bile boşa geçen bir saniyemi, bu işi bilerek ve isteyerek yavaşlatan ihmalkar davranan kişilere zerre hakkımı helal etmiyor.
-
Bu MK kafayı yemiş. Önüne geleni gırgıra alıyor. Bir arkadaş hakkım haram olsun demis varsa tabi diye cevap vermiş. Ona buna seni almazlar vs. yazmış. Tam maskara olduk.
-
@kai-hitwatari mk kim üstad
-
O grubun yöneticisi bu adamı neden atmıyor hala gruptan acaba. Üslubu çok kötü.
-
Sahte hesabım falan yok olan varsa sövsün şuna zor tutuyorum kendi mi.
-
Neyse banlandı sonunda
-
Lan insan dizi film izlemekten falan bıkar mı kusucam artık en sevdiğim şeylerden tiksindirdi beni bu beklemek lanet olsun ya haftasonu instagram şenleniyo zaten böğrüme böğrüme saplıyolar storilerini sen işsizsin paran yok der gibi hiç bi problemim olmayan insanları düşmanım gibi görmeye başladım en sevdiklerim işsiz olanlar
-
Arkadaşlar @s3rkanaydin bakan danışmanının hesabı yeni buldum gelin siz de birkaç bişey yazın
-
@deüdem ismi lazım değil adam sıyırmış. Duyum aldım diye bana minnet duymalısınız diye konuşmuş. Ulasabilseydiniz siz ulaşsaydınız demiş.
İtaat edecekmişiz padişahım çok yaşa.
Msb açıklasa bile minmet duyacak bir kişi yok burada. Saçmalamış iyice -
Arkadaşlar aramızda bir çok kişinin tecili haziranda dolacak ve kasımda askere gitmemiz gerekecek.Kasım celbi gelmeden bakaya kalıp eylülde yüksek lisansa başvursak tekrar tecil etme şansımız oluyor mu?
-
O değil şaka maka 10 Mart oldu. Şubat başında Mart diyenleri linç ediyorduk topluca
-
@genclerbirlikli Dernekler burdan daha önce açıklayacak
-
@baumol kyk bile bundan daha önce açıklayabilir
-
@genclerbirlikli Bundan sonraki seviye şu olabilir:
Kuruma ya da bakanlığa giden arkadaşlara mülakat hiç olmamış gibi davranabilirler Ya da bir gece ansızın SGK 9/2. Promosyon Denetmen Yardımcılığı ilanı -
Bu sinav yilbasindan once aciklansaydi eminim kazananlarimiz sevincek kaybedenlerimiz de en fazla 1 hafta üzülüp sonra daha hirsli birsekilde derse yoğunlascakti ama malesef öyle bir duruma geldikki kazananlarimiz yine sevincek ama hicbir isi olmayip 5 bucuk ayi bos gecirip kaybedenler geçen bu bos zamani ve toparlanma süresini uzatmis olacak Allah hepimizin yardmcisi olsun ve bu isleri cozecek olanlara da merhamet versin hayirli gecelrr.
-
@baumol belki de hiç mülakat olmadı, ben ve 1598 kişi senin hayalindeki karakterleriz bodycim ne biliyosun
-
@genclerbirlikli Bazen her şey hayal gibi geliyor zaten Özellikle SGK ciddi manada tahribat oluşturdu bodycim. Allahtan başka mülakatlarım var da sinir stresi bölüştürdüm onlara. Allah tek umudunu buraya bağlamak zorunda kalan kardeşlerime yardım etsin.
-
@baumol aynen ben de aynı şekilde. Amin
-
müfettişlik ilanı başvurularına kadar kesin açıklanır diyordum ama mantık işlemiyormus onu anladım. mart 15 en kötü mart sonu açıklanmaz mı , daha da uzar mı gerçekten
-
@conmaynard Dostum Eylül’de bakayaya kalmazsın zaten başvuru yaparsan Kasıma kadar sıkıntı olmaz.