9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
şu hayata bir kere geliyoruz miami sahillerinde parmak arası terliklerle dolaşırken yarın hangi sörf figürlerini deneyeceğimizi düşünmek varken burada birilerinin keyfini bekliyoruz sanki olumlu olsa bedava para verecekler ya! hakettiğini almak da mükafat oldu artık
-
@yasaklı hocam yanlis anlamayin Allah gonlunuze gore versin sgk denetmenligi olursa bunlari yapibileceğinize eminmisiniz
-
@eşref-i-mahlukat Anladım hocam çok sağolun.Bu elimde kalan son mülakat bu da olmazsa askerlik geliyor diye strese girmiştim,eylüle kadar atanmış olmaz isem tezsize başvuracağım mecburen.
-
Ben şunu düşünüyorum hadi atandık diyelim. Kasımda da hazır askeriz. Bu askerlikle denetmenlik eğitimleri çakışıyor onu naparız? Eğitimlere katılamazsak olay nasıl işliyor?
-
@conmaynard hocam alese girin elinizde puanınız olsun çok kolay sayılır bi çok üniversitede tezliye girmek benim ales puanı yoktu mecburen tezsize kaydolmak zorunda kaldım 2250 lira harç ödedim köpekler gibi pişmanım boşu boşuna gitti para önümüzdeki ilk alese girin paranız cebinizde kalsın
-
@kai-hitwatari hocam kurum girince 3 sene erteliyo askerliğinizi rahat olun o yüzden tecili bozdursanız bile geri alınabiliyor sanırım girdikten sonra çok rahat herşey istediğiniz zaman yaparsınız isterseniz de olabildiğince uzatabilirsiniz o 3 yıl dolarken tezli bir yüksek lisans bi 3 sene daha erteler hatta 29 yaşın üzerine de çıkılabiliniyor bu yolla o yüzden rahat olun atanınca herşey çiçek
-
@hattorihanzo çok yanlış anlamışsın sen söylediklerimi :))) bu dediğimi denetmen değil en tepedeki bürokrat bile yapamaz... olayı en baştan düşün doğduğun andan beri
-
@furkitofaso yok artık aylardır kafamda sorguladığım şey bu kadar basit miymis. Diyorum hemen askerligi yapsam eğitimlere yetişirim ama bu sefer atmosfere alışmadan askere gitmiş olucam. Kasımda gitsem eğitimlere denk gelecek falan fıstık. O kadar uzatmaya gerek duymama kuruma alışalım sonra paşa paşa yapar gelirim. Oh be Allah razı olsun hocam. Gerci atandık da bir bu mu kaldı diyeceksiniz ama işte bu kadar boslukta her şeyi düşünüyor insan
-
@furkitofaso 2017 ales 60 puanım var hocam ama tezli için işe yarayacağını zannetmiyorum
-
@conmaynard hocam taşradaki üniversitelerde alesin olması yeterli o kadar diyim kaç olduğu fark etmiyo kendi sınavlarını yapıyolar ya da mülakat orda da bir puanlama oluyo sadece bi kaç kez gidersiniz hem başvuruya hem sınavına sonra bi de kaydına bunlarda masraf tabi olabildiğince yakın seçerseniz yaşadığınız yere o kadar kolay olur sizin için
-
@kai-hitwatari hocam A kadronun öyle bir güzelliği var hepsi 3 yıl askerliği erteliyor kariyer meslek olduğu için hepsi yardımcılık dönemini sanırım öğrencilik falan gibi görüyorlar işin güzel yanı atıyorum inşallah sgkyı kazandınız 2 yıl çalıştınız sarmadı tekrar sınava girip kurum değiştirdiniz bu 3 yıl yeniden başlıyo
-
@kai-hitwatari siz herhangi bir A kadroya atanmaya bakın askerliği ertelemenin bi sürü yolu var buraya odaklanın sadece sgk nın mülakatına giren herkesin puanı iyi buradaki herkes bi şekilde biyerlere atanacaktır önemli olan bırakmamak yılmamak
-
En geç şu tarihte açıklanır diyebilecek biri var mı? Mesela Nisan 20 en kötü dese biri, o bile süreyi sayılı hale getirir, böyle sonsuzu bekliyor gibi oluyoruz.
-
@senozli5334 2 ay önce sorsan mart derdim o yüzden en geç şu zaman demek imkansız
-
@senozli5334 Hedef 2023
-
Önceki sayfalarda bir arkadaş yazdı. Bir insanı Ekmeğinin Peşinden bu kadar koşturulmaz gerçekten hakkımı helal etmiyorum hiç birine
-
@yasaklı en bastan dusunmeye gerek yok hocam diliniz varsa thyde hostluga basvurup pekalada yapilabilir ki o kadar dilim yok derseniz maddi imkani olmayip az biraz dil yaparak dunyanin belli basli yerlerini gezen arkadasim var bu da bir tercih meselesi aslinda onlar hayati yasamayi secti bizde kpssyi
-
Yine bir haftasonu havası buralarda elim alışmış her saat başı kontrol eder olmuşum yeni yazılan birşey görmeyince garip oluyor insan
-
@drago twitterdan birşeyler yazasım var ama cevap gelmiyor. Taş olsa çatlar dile gelir konuşur cevap verir ama bu bürokratlar nasıl insan gerçekten anlamıyorum. şöyle bir atsam cevap gelir mi acaba?
Hayalimde ki memurluk; üst düzey yönetici bakan başbakan ve cb'nı twittlerini rt'lemek -
Tam da bugün 155 gün olmuş