9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@terkiphatasi hocam sizi yanıltmışlar gecikme SGK kaynaklı değil SGK listeleri zamanında teslim etmiştir kurumun burada yapabileceği bir şey yok
-
@krtalprn SGK yolladığı listelerin takipçiliğini yapsa, Bakanlığı sürekli sıkıştırsa durum böyle olmazdı. Emin ol SGK’nın da umrunda değiliz, istenmeyen evlat misali savruluyoruz ordan oraya sahip çıkanımız yok.
-
@yasaklı inanmaktan başka elimden gelen bişey yok ki. Darısı 15 marta bakın ona da inanıyorum #)
-
@eşref-i-mahlukat hocam emin olun SGK nın eli kolu bağlı 5000 denetmen hedefi var kurumun ne kadar çabuk olursa o kadar tekrar ilana çıkılacak
-
@deüdem kapatmamış hocam hatta yorum yapmaya devam ediyo
-
@krtalprn Eli kolu bağlı olduğuna zerre inanmıyorum. Başkan bey sürekli Bakan hanımla gezmelerde iki dakikasını bizim için ayırıp sorsa baskı yapsa sizce böyle mi olurdu. 2 ay oldu nerdeyse geceli gündüzlü çalışıyoruz diye twit atalı ancak geceli gündüzlü yaptıkları tek şey bizleri salak yerine koymak. Akıl kârı değil yani 6. ayına girdi süreç.
-
Ben beklemekten vazgeçtim artık gelirse kendi bilir gelmezse hiç bnm olmamıştır zaten
-
SGK'nın eli kolu bağlı, denetim personeline ihtiyacı var, adamlar ne yapsın diyoruz da işler bir kişinin keyfine mi kaldı?
Her makam sahibi, makamını birilerinin lütfuna borçlu olduğu müddetçe, inisiyatif kullanıp da iş üretemez. -
Cuma diyen eleman başta kesin konusuyordu saat da verip şimdi çıkmış bana cuma demediler kisa surede aciklanacak dendi cuma benim tahminimdi bi 3 gün daha bekleyin beklemekten başka işiniz yok diyo zaten ne diyim Allah islah etsin zor tuttum oraya yazmamak icin söverek
-
@eşref-i-mahlukat twitter çok güzel gelsenize
-
@gök-kız ne diyor hocam bu sefer
-
Bu adam hepimizle dalga geçiyor. Ah doğru düzgün bir etkinlik yapsaydık bu kadar kişi bu kadar zaman beklemezdik. Tabi kimseye bir şey dediğim yok. Benim inancım bu yönde. Haftaya da açıklanmazsa ekime kadar yolu var.
-
@eşref-i-mahlukat hocam maalesef sizin dediğiniz gibi olmuyor bu işler sadece 1 yakınımızdan biliyorum bir kurumdan bir kuruma ataması 2 ay da anca gerçekleşti siz olması gerekeni söylüyorsunuz teori süper ama realite öyle değil maalesef
-
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Cuma diyen eleman başta kesin konusuyordu saat da verip şimdi çıkmış bana cuma demediler kisa surede aciklanacak dendi cuma benim tahminimdi bi 3 gün daha bekleyin beklemekten başka işiniz yok diyo zaten ne diyim Allah islah etsin zor tuttum oraya yazmamak icin söverek
- Haftaya cumaya kadar umudu varmış.Genel olarak sacmaliyo @kardinalist
-
@Gök-Kız ne diyor üstad ?
-
@krtalprn Hocam olmuyor değilde belkide olmaması işlerine geliyor. Baktığımızda bakan ile başkanın siyasal tabanları zıt değil bu yüzden kendini çok rahat ifade edebilir diye düşünüyorum çekinmesine gerek yok yani. 6 ay oldu hem gençlere ayıp oluyor hemde bizim iş düzenimizi bozuyor eleman ihtiyacımız aciliyet arz ediyor demişmidir acaba.
-
@kai-hitwatari artık gelirse ekime
-
@eşref-i-mahlukat dememiştir bence
-
@deüdem Demediği aşikar En azından bu şekilde net konuşmamıştır konuyla alakalı konuşmuşsa bile.
-
@eşref-i-mahlukat gezmek güzel gezmek