9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii heyecan yaptırıyorlar hocam
-
@duryy sorun degil hocam biz zaten inanmadik açiklandigina . Açiklanmayan sinav bu
-
Agam bizle egleniyyy
-
Bence Bakanlık SGK ya listeleri yollar yollamaz SGK açıklar. SGK dan başkanın tweetine kadar ya da sonuçlar açıklanana kadar kimse net bilgi alamaz diye düşünüyorum.
-
@duryy Hocam iyi oldu 1 nisana alıştırma hepimize 1 nisanda başlık geçici olarak kapatılsa iyi olcak
-
@ilanmılano Valla üzüldüm ama sonra böyle olunca ya durduk yere milleti heyecana sürükledim.
-
vala ben de kalp atisi bile olmadi=))) o derece sanki sonsuza kadar aciklanmayacak gibi hissediyorum=))))
-
@duryy malumlar.net'in eşekliği hocam senlik bir durum değil yeterlilik sınavına bizim mülakat sonucu gibi başlık atmış
-
6 aydan sonra gelen "çok kısa bir süre" en fazla bir hafta olmalı.
-
Sen istiyor açıklansın.O zaman bekleyecek 100 gün daha.
-
Cahilliğimi affedin ve giderin lütfen yeterlilik 3 senesi dolup denetmen yard. dan denetmenliğe yükselme sınavı gibi bir şey mi??
-
@poisson bildiğim kadarıyla öyle hocam.
-
Şu süreçte hiç tepki vermeden bekleyen adaylar hayret verici. Ben dağa taşa haykırmak istiyorum.
-
@meçhulasker valla onların sülaleleri rahat herhalde hocam
-
@aliyar-bey hocam insanın rahatı hiç kaçmaz mı yav
-
@meçhulasker biz bunu aylar aylar önce tartıştık. Arkadaslar "siz tepki gösteriyorsunuz diye biz de tepki göstermek zorunda değiliz" dediler. Saygı duyduk.
-
@kai-hitwatari hocam arkadaşlar size tepki göstermiş
-
İsyan edecek adam kalmadı ki herkes atandı
-
Nisan ayının arefesinde 'Sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı' 'sınav sonucu' ve 'duyuru' kelimelerini içeren bir cümleyle karşılaşıp yine bizle ilgili olmamasına ne demeli
-
@meçhulasker hocam erken açıklanmasını istemeyenler de var. Geç açıklanması daha çok yedeğin alınması demek ayrıca burayı basamak ya da garanti olarak görenler de var, asıl hedefi için rahat rahat ders çalışıyor.