9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hocam o arkadaş saygı duyulcak bir zat değildi ben o yüzden zerre saygı duyamadım şahsen
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@meçhulasker biz bunu aylar aylar önce tartıştık. Arkadaslar "siz tepki gösteriyorsunuz diye biz de tepki göstermek zorunda değiliz" dediler. Saygı duyduk.
-
Ben hala tweet atabilmenize hem seviniyor hem üzülüyorum açıkçası uzuluyorum cunku kale alan yok seviniyorum cunku surecin takipcisiniz hala ama ben sürece,bu hale getirenlere, burokratik engellere herseye küstüm diyebilirim o arkadaşlar nasıl bekliyorlar hayret çünkü hala tweet atmaya elim gidiyor yazıp siliyorum ben kaldı ki kendimi enayi gibi hissetmek de var bunun içinde orasını da geçtim yeni yeni arkadaşlar görüyorum tweeterda 120 130 günden sonra herhalde bir farkındalık başlamış bu da ayrı bir ironi tabi @Kai-Hitwatari @nonbisinidem
-
@sirius vay be insanlar çakal olmuş biz hala kuzu
-
@mk5561 ben tweet atmayı bıraktım söylemek istediklerimin içimde kalması daha hayırlı :)))))
-
@nonbisinidem ben hala twit atıyorum pişman değilim
-
@mk5561 hatta foruma da yazmıcaktım ama o malum açıklama solan umutlarımı bir nebze yeşertir gibi oldu şimdi umutlarım yine solmakla yeşermek arasında bir yerde can çekişiyor
-
@krtalprn benimkiler biraz ağır oluyo ama kendimi tutamıyorum tahammülsüzlüğümün gözümü kararttığı dip noktalardayım :))))))
-
@krtalprn ben de eskisi gibi sık olmasa da atıyorum.
-
Yarın başkan yazsında artık bitsin bu askerlik:)
-
@sirius hocam açıklanmasını istemeyenlerin olacağını hiç düşünmemiştim.
-
@mayoz belki bugün yazar hocam dur bakalım:)
-
https://www.youtube.com/watch?v=IEUYV1KA6fo
Bunun gibi bir şovla açıklamalarını bekliyorum, bazı twitlerimizi yayınlayıp en son sgk denetmen yardımcılığı sonuçları açıklandı diyecekler bence -
Bence yarın da açıklanmayacak.
-
Cuma günü saat 14'te açıklanacak bence.
-
Umut fakirin ekmegidir demişler. Yiyecek ekmeğimiz yatacak yerimiz yok.
-
Güzel olurdu bence
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
https://www.youtube.com/watch?v=IEUYV1KA6fo
Bunun gibi bir şovla açıklamalarını bekliyorum, bazı twitlerimizi yayınlayıp en son sgk denetmen yardımcılığı sonuçları açıklandı diyecekler bence -
@nonbisinidem COME TO LİSTE SGK
-
@resetat hiç yakışmadı hocam
-
@nonbisinidem hocam yalnız sonradan farkettim 3. saniyedeki gülüşü, onu da koyarlarsa ayar olurum
-
@baumol ağzından bal damlıyor hocam