9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar listelerin kuruma gelmesinin ardından sisteme girilip paylaşılması 5-6 saati aldığını söyleyebilirim İK da olan bir arkadaşımın söylemi. 8. Pro da oda ik ekibindeydi.
-
@malthuss saatini bilmiyoruz ama hocam belki sabah belik dün gelmiştir
-
Kurumu arayan var mı?
-
@malthuss hocam bilgiyi arkadasiniza teyit ettirebilir misniz eger aktif ise surecte
-
Tam 2 ay sonra döndüm buraya İnşallah kazananlardan oluruz.
-
@malthuss arkadaşa ulaşırsan seviniriz hocam
-
@agustcomte etiketi sürekli yanlış yapıyorsun @paretowilfredo olacak ne iki f var ne tire
-
15.30 veya 16.00 kadar yüklenelim mi ki?
-
@dikey hocam kendisi bu sene başka bir kuruma geçti sadece sürec hakkında bilgi vermek istedim hatta en büyük ipucunun açıklanacağı gün ik ekibinin ışıkları sabaha kadar yanar demişti. Geçen pro da sabaha karşı çıkmışlardı kurumdan.
-
@mayoz aradım açan yok.
-
Bende bu adam niye cevap vermiyor diyorum
-
@kpssiibf açmamaları iyi bişey olsa gerek belki listelerle uğraşıyorlardır=) iyimser düşünmek istiyorum
-
@paretowilfredo ver şu güzel haberi
-
@malthuss aciklanmazsa Ankara'dan bir arkadaş durbunle bir gozetlesin hayra girer
-
@nonbisinidem bir arkadaş kuruma gittiğinde o gün gelince telefonları açmayız demişti arkadaşa onu hatırlıyorum
-
Dostlar merhaba. Isin kutuma geldigine dair seyler geldi kulagima ama teyit etmem gerek. Bakacagim.
-
Ozaman sırada başkandan gelecek tweet olması lazım
-
@paretowilfredo Allahu Ekber
-
Arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama bi an heyecanı bırakıp düşündüm de ya olmazsa dile kolay 6 ay boş bir hayal için beklemişiz. Çok koydu ya, inşallah Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir... Tabi tez vakitte
-
@paretowilfredo ben Sgk binasını öpmeye gidiyorum.