9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad kurumda bir hareketlilik var mı acaba ?
-
Açıklanacağı gün Başkan özürle birlikte tweet atar
-
Arkadaşlar SGK için eve polis falan gönderimi oluyor mu bu ara arkadaşın evine gelmiş ama ne için geldiği belli değilmiş
-
Ayın 31 ne kadar askerlik yoklamami yaptırmam gerekiyir. SGK açıklabmasini bekliyorum. Şu an sınıf tertibat bekliyorum. Tecrübeli arkadaşlar ne yapmam gerek
-
@kaldoraç hocam arkadaşınızın beklediği başka mülakat var miydi?
-
@leviathan Hocam stenograflığa başvurmuş ancak dahala mülakat falan olmamış.
-
@kaldoraç ben de ikisine başvurdum başka kurumlar da var kimse gelmedi henüz
-
@samet06 Dün akşam saat 20.00 gibi gelmiş polis. Evli misin ne zamandır burdasın gibi sorular sormuş
-
@kaldoraç stenograf içindir hocam o onlar mülakattan önce gvs formu istemişti
-
@gonzaloluca Eyvallah hocam . Sgk olsaydı elbet burdan birine de gelirdi ben de aynı fikirdeyim
-
@kaldoraç ikametgahı hangi şehirde
-
@samet06 Zannediyorum Yozgat'ta hocam
-
@kaldoraç eyvallah hocam
-
@genclerbirlikli Hocam yakma işlerine ben bakıyorum sen karışma bu işe
-
@eşref-i-mahlukat kendini feda et diyince bi an acaba dedim afedersin hocam rolünü çalmak istemem ben de kendimi zincirlerim artik napiyim
-
@genclerbirlikli Ohh bee kurtuldum demek kim bilir ne güzeldir be gençlerbirliklicim, babana söyle sana iskender ısmarlasın 1,5 :):):)
-
@accosator aylar sonra ilk kez deliksiz uyku çektim hocam inş en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlara da nasip olur artik benden bekliyorlar
-
@genclerbirlikli 8.9k profil görüntüleme mi :)Daha çok var anlaşılan bizim atanmamıza:):)
-
@denetcii benim çene düşük olduğu için o kadar var herhalde hocam
-
Bazıları Kasımda açıklanacak diyor. Galiba haklilar. Aynı binada birbirlerine dilekçe
3 ayda gidiyorsa normal kasımda açıklanması.