9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn kesin mi diyecegim ama sgkdan bajsediyoruz=))))en azından 30 gunde aciklanacak.belki 9 dan once ise baslatirlar hatta belli mi olur.
-
Dostlar selamin aleyküm hepinize. Bu haftaya dair umutlarimiz taze. Kulagima gelen bir sey olmadi ancak sona dogru sormak daha mantikli bence. O nedenle bekleyelim biraz bu haftasonuna dogru zaten hareket kendisini belli eder.
-
Bakan bile açıklama yaptı daha önce böyle bir şey olmadı galiba. Bence bu hafta olmazsa haftaya kesin.
-
@krtalprn Hocam hem bakan 2 kere açıklama yaptı hem de Eskişehir'e başkan gidince yine ordakilerden de açıklama geldi. Ben de senin gibi düşünüyorum . Daha zaman olsa bakan niye açıklama yapsın. Bakanın çok kısa sürede ile başkanın en kısa sürede tweeti aynı kafa ile sarf edilmiş olamaz. Bence en geç haftaya bu iş çözülecek
-
@mağdurum en azından kpss den önce ilan gelir umarım
-
@kaldoraç bence de hocam en fazla önümüzde ki hafta olur o da malum bürokrasi işlerinden kaynaklarınır
-
@krtalprn Ah şu Türkiye bürokrasisi Tanzimat Fermanından beri bürokrasinin hızı aynı hocam.
-
@krtalprn benzer dusuncedeyim dostum ben fe evrakin artik kuruma donecrgini dusunuyorum. Neden derseniz Sn. Cumhurbaskani'nin isaret ettigi kurumlardan birisinin csgb olmasi ihtimali bile isleri hizlandirmaya yetecektir. Bakanlik ilk firsatta elinde ates topu varcasina kuruma atacaktir topu.
-
@meçhulasker ben de bunu merak edip araştırmıştım geçen yıl da açıklanması uzun süren SGK uzman yard için yapılmış bu açıklama 10gün sonra da açıklanmış
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CNN Türk'te katıldığı programda kendisine yöneltilen "Mülakat sonuçlarını bekleyen uzmanlar var, adaylar sonuçlar ne zaman açıklanır diye soruyor? şeklindeki soruya , "Bu hafta açıklarız, ben geçtiğimiz hafta bize gelen sonuçları gördüm ve belki benim imzamı bekliyorsa Pazartesi veya Salı açıklamış oluruz" şeklinde cevap verdi.
-
@paretowilfredo Aleyküm selam hocam inşallah bu hafta son bulur
-
O hafta bu hafta olsun
-
Arkadaslar sürecin uzamasinin nedeni hep bakanlikta bekletiliyor diye söyleniyordu. Haberturk canlı yayınında sunucu sormadan bakan kendisi cok yakin zaman da tabirini kullandi bakanlik işi bitirip sgk gönderdi kesin
2. cisi sgk baskani cuma günü eskisehirdi hidayet mercan bey sormus ve bizimle paylaştı ve en gec perşembe cuma dedi
3. Sgk denetmen dernegi baskani sinan uzunpinar sgk baskan yardimcisi ziyarette sormus olmaliyki arkadaşımızin yanıtına bu hafta bekliyoruz dedi
Daha koskoca 3 gün var belli ki bürokratik islerin sürmesi sisteme yuklenilmesi anca arkadaslar cumaya kadar yolu var -
@paretowilfredo hayırlısı olsun artık üstad hakkımızda geldik son düzlüğe
-
@kaldoraç hatta başkan şu an SGK da imiş belki liste ile gitmiştir
-
@krtalprn ağzından bal damlıyor hocam
-
13 bin kadar mesaj yazmışız, başka işimiz yokmuş gibi.
Nerdeyse forumdan emekli olacağız. -
@krtalprn evet şmdi instagramda gördm bakan Sgk'daymış bir an heyecanlandım şu bürokrasi bitse de biz de sevinsek artık
-
Bakan listelerin başına bir şey gelmesin diye bizzat kendisi mi götürdü yoksa
-
@krtalprn listeyi almaya gitmiş
-
@paretowilfredo benim aklıma da o geldi şimdi bir haber okudum haberde c.başkanımız imza atmaktan imtina edenleri de saymış bence bimer ve cimerden yapılan şikayetler kendisine iletilmiş
Aslında şimdi tam zamanı c.başkanımızın bu sözünü kullanarak #İstifaEt hastagı ile süreçleri uzatan bakanlıklardaki bakandan başlayarak özel kaleme kadar hepsi etiketlenerek istifaya davet edilmeli burada hepsinin az çok kusuru var.