9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mağdurum anlaştık hocam o zaman aynı şubede olursak bi koli yumurta benden ama kekimi isterim
-
@meçhulasker tamam hocam sozum olsun =))
-
Arkadaşlar heyecanlandırmak ortamı harlamak gibi olmasın da bizim 8.donemde gece 12 buçuk sularında açıklandı.
Sonuçlar açıklandığı vakit bazıları yataklarında uyur vaziyette, kimi yolda, kimi duşta, kimisi sahur beklerken, kimisi de dışarıda yakalandı = ))
O yüzden severim gece 12den sonra geleni -
@famefabre tam yatağa yatıp uyumaya niyet ettiğim sıra bunu demeyeydin iyiydi :)))))))
-
@famefabre hocam hemen duyurulara baktım
-
Yarin ciklanirsa 29 martin bi adi olmali
Kazananlar her yil 29 marti kutlasin bence
-
@gonzaloluca 100 den sonraki yedek için %90 kazanamadın demek yanlış bence. çok daha fazla yedek sırası gelecektir. şu anda halihazırda 173 kişi daha iyi bir kuruma atandı. tek sorun burayı tercih edecek guy olan arkadaşların durumu ve tabi birde mükerrer isimlerin fazla olması
-
@yasaklı 145 lere kadar yedek geleceğini tahmin ediyorum.
-
@yasaklı hocam o 173 kişinin kaçı asil listede olacak o önemli bide ben tabi daha garanti bi yorum yaptım hayal kırıklığı olmasın diye
-
@b-ays açıklandığı günü dünya sabır günü ilan edelim
-
@FameFabre hocam peki msb açıklanacağına dair Tweeti o gün mü atmıştı.
-
@b-ays doğum günüm mesela
-
@maynardkeynes evet sabah attı gece açıklandı hocam ben cevaplayım
-
Bu foruma belki aylardır en çok bir şey yazanlardan biriyim ama bu duyumlardan sonra nutkum tutuldu resmen hiç bir şey yazamıyorum
-
Ben hiç duymadım yarın öbürgün falan gibi şeyler ama hadi hakkımızda hayırlısı
-
Bugün açıklayacaz deyip o günün son saatine kadar bekleten kurum SGK sen nasıl bi kralsın ya
-
@furkitofaso Aynen hocam ben de senin gibiyim ama açıklanmasını tabi ki çok istiyorum :))
-
@furkitofaso @resetat bırakın heveslerini kırmayın bugün güzel güzel uyusunlar
-
@krtalprn hocam bende senin gibiyim. Ne yazacagimi bilemiyorum
-
@kai-hitwatari yarın nasıl geçicek acaba