9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo Hocam sende gelişme var mı ?
-
@staticman Eyvallah hocam. Valla SGK'dan önce aktif olarak twitter ve böyle forum vs kullanmazdım sağolsun buralara soktu beni biraz işin cahiliyim
-
Neredesiniz ey duyumcular sizde mi terk ettiniz bizi.
-
7.promosyondan biri Mayıs a kadar geleceğiniz söylendi bize yazmış bu da şimdi açıklanması gerekiyor demek değil mi sizce de?
-
@mk5561 nerden yazmış
-
@kardinalist bu eski grup 7. Promosyon ama ne yapacağı belli olmuyor diye de eklemiş tabi
-
Net söylüyorum bir sınavın bu kadar açıklanmaması aslında cumhurbaşkanımızın kızacaği bir mevzu , ortamın gazını aldılar yine bekletiyorlar diye düşünmeye başladım ,bugün twet atarken cumhurbaşkanına atalım diye düşünüyorum
-
#DenetmenlikSonuçlarıBürokrasiyiBekliyor diye tag oluşturalım Cumhurbaşkanı başta olmak üzere bütün bakanları etiketleyelim.Fotograf vardı bir tane onun üzerinen paylaşırsak dikkat çekeriz.Bence cumadan sonra başlayalım 14:30 iyi gibi ?
-
#SgkDenetmenlikSonuçlarıBürokrasiyiBekliyor daha iyi sanki
-
Arkadaşlar cumadan sonra başlayalım başka önerisi olan varsa söylesin.Bir bayan arkadaşımız da zahmet olmazsa 173 gün olan fotoyu 176 yapabilirse çok güzel olur .Haydi son bir gayret boş durmaktan iyidir biliyorum herkes çok sıkıldı gerildi ama son bir çırpınış..
-
#SgkDenetmenlikSonuçlarıBürokrasiyiBekliyor Arkadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımız ve bütün bakanları etiketleyerek Saat 14:30 da twitter da buluşuyoruz.Lütfen köstek değil destek olalım.Twitter ile bu iş olmaz tarzındaki fikirlerinizi kendinize saklamanızı rica ediyorum.Destek veren arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.Hayırlı Cumalar..
-
Bütün bakanlardan ziyade sadece Jülide eroğlunu Mehmet selim bağlıyı ve cumhurbaşkanımızı etiketleyelim yoksa arada kaynar
-
Maksadımız Jülide sarıeroğlu ve Mehmet selim bağlının şikayet edildiğini düşünüp acele etmesi bu fikir bana tavsiye olarak söylendi bence yüklenelim arkadaşlar
-
@denetcii dostum bir karar ver tweetle olacak iş mi değil mi?
-
Arkadaslar bi donem yine bilgi almaya calisip sonra paylasmistim burada belki hatirlayanlar cikar,2 ay falan onceydi sanirim.Bunun sonucunda malesef kotu tepkiler alip linc girisimine ugramistim gvs devam ediyomus dedigimde.(lutfen aynisi olmasin).Simdide aciklanacak diye soylenti ve bakanin aciklamasi gelince tekrar kurumdan bilgiye almaya calistim ve aldigim bilgi incelemenin devam ettigi yönünde malesef.
-
@francophone yalniz o zman tahminime gore iki hafta daha lik bir sürec daha var drmissiniz
-
@francophone Arkadaş ne incelemeymiş. Ülkedeki bütün vukuatlı insanlar buraya başvurmuş galiba
-
@francophone Hocam geçiştirmek için söylenmiş olabilir mi sence ?
-
@kaldoraç öyle söylenmiş çok belli
-
@furkitofaso Öyle bir dümen ki kurumda veya bakanlıkta kime sorulsa herkesin fikri var bilgisi yok