9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Benim morali sıfır sıfır sıfır
-
Tavşan dağa küsmüş dağ "çok az kaldı" demiş.
-
@meçhulasker
İyi ki bu grup var yoksa 6 ay nasil gececekti -
@meçhulasker öbürü de gelmiş hani bana hani bana demiş
-
@b-ays aynen hocam burda zaman hızlı akıyor
-
@meçhulasker sonra da sgk yanmış bitmiş kül olmuş, çünkü en sonunda sonuç bekleyen biri kendini yakmış
-
Mülakatlar bir ay önce bitmiş olsaydı şimdi açıklanmış olacaktı bu bana kaderimin bir oyunu olsa gerek
-
@furkitofaso yorumları okuyunca kesinlikle bunun aklında tahmini bir gün var dedim Allah aşkına sen de başkan bakan gibi yapma bize hissini söyle birşeu bilmiyorsan bile etki etmez bize merak etme Allah razı olsun zaten duyum alıp paylaşan herkesten.
-
Sgk üvey evlat gibi ilerde çalışma bakanı olursam Sgk yı direk bağlicam bakanlığa gözümün önünden ayırmicam denetmen mi istiyorsun oğlum benim oğluşum denetmen mi isyormuş hemen alalım..
-
Ulan nasıl iştir bu. Altı üstü denetmen yardımcılığı. Daha yakın zamanda 100 tane kaymakam alındı. Bize göre çok çok çok önemli olan bir makama, kısa sürede güvenlik soruşturması, mülakat vs yapılarak iş sonuçlandırıldı.
Söylemeyeyim diyorum ama kendimi de tutamıyorum.
Keşke bu alımda üst düzey torpiller dönseydi. O derece kıymetli olurdu her şey. Daha iyi yerlere girenler girdi. Artık anlıyorum ki biz geriye kalanlar, değerli büyüklerimizin gözünde çer çöpten ibaretiz.
İnşallah kazanırız da onlar utanır.
Ve hâlâ 173 günden sonra biraz vicdanları kaldıysa. -
@mk5561 cidden zamanla alakalı birşey bilmiyorum net bişey söylenmedi bilende yoktur heralde işleri bitince açıklıyoruz deyip açıklıcaklar
-
Gel vefasız,gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa,
Gel insafsız,ah kitapsız -
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar arkadaşlar
-
Dünden beri telefona yapıştım kaldım yine eski günlere döndük
-
Bugünden umudu olan var m? Varsa bana da versin biraz.
-
Teşekkürler sgk sayende o kadar beklediğim kurum olan sayıştay sınav açtı ama hazır değilim...
bi arkadaşımızın dediği gibi bu sgknın fırsat maliyeti bize çok büyük oldu -
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Teşekkürler sgk sayende o kadar beklediğim kurum olan sayıştay sınav açtı ama hazır değilim...
bi arkadaşımızın dediği gibi bu sgknın fırsat maliyeti bize çok büyük oldu+1 Valla bende ona üzülüyorum ya yazık oldu
-
Persembe oyle beklentiye soktuk kendimizi ki cuma günu aciklanmasi daha muhtemelken bütün enerjiyi harcadik dün bugunde sdandart bir bekleyis hakim oldu.
-
@gök-kız üstüne bir de kpss puanını kaldırdılar, bu seneki kpssye çalışanlar bence bizden en azından benden iyi durumdalar. Tamam adamlar bizim zaten aldığımız puanları almaya çalışıyorlar ama bu aldatmamalı çünkü hepsinin bilgisi taze, bide bana bak demek geliyor içimden
-
@aliyar-bey katılıyorum hocam ve bu ilan kpss ye yakın bi zamanda geldiği için gerçekten şanslılar. Bizim kpss puanlarımız yüksek ama a grubu çok nankör çalışmayı bırakınca bilgiler gidiyo.