9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@resetat arşiv soruşturması o halde :))
-
@yasaklı yarim saat kahkaha attim ya annem noldu buna diye bakıyor
-
@nolmuyor gvs olsa gam yemicem. Öyle olsa 15-20 güne iş başı yapar kazanan arkadaşlar. Fakat öyle değil atandıktan sonra bakalım ne kadar bekletecekler.
-
@umut-1-m hocam sizde durumlar nedir pazartesiye kalmicak dediniz
Benim anlamadigim nokta ,bir duyum guney kutubu gosterirken nasil oluyor da diger bi duyum kuzeyi gosterebiliyor
-
@kai-hitwatari u 7. Ve 8. Promosyonda süre bakımından çakışma olup yeterlilik sınavında çakışma olduğu için gvs yapılıp erkenden işe başlatmak deniliyor niyetlerinim gvs bekletilme sebebiymiş bu nedenle ama ben inanıyormuyum hayır bu hantallık ki söyleyen kişi de gercekten hantal olduğunu söylüyor kurum içi işlerde bile eğitim gibi mesela
-
@mk5561 hocam yopu gvs'nin üzerine attılar ama kimse inanmıyor tabiki. Bunların yatacak yerleri yok. Aldıkları maaş nasıl boğazdan geçiyor anlamıyorum. Tabiki bu durumdan sorumlu olan her kişiye hakkım haram olsun diyerek sözlerime son veriyorum.
-
Mapus yatan adamın kafası bizden rahattır. Arkadaş bu kadar zor mu tarih vermek.Yarın ,10gün sonra ,2 hafta sonra, 1 ay sonra vs. de hele bişey. İnsan gerçekten hayret ediyor
-
Arkadaşlar ben yine iddialıyım. Aldığım duyumun arkasındayım. Haftasonu dahil pazartesine bu iş kalmayacak inşallah.
-
Yarında açıklanmazsa yüksek müsadelerinizle ben deliriyorum..
-
@umut-1-m sebepsizce sana inanmak istiyorum
-
@umut-1-m kopar hocam bu işi arkandayız
-
@umut-1-m bu kadar iddialı bir cümleye (yalan bile olsa -ki umarım doğrudur-) ihtiyacımız vardı her halukarda eyvallah arkadaşım teşekkür ederiz sana
-
Kendimi çiftlik bank mağduru olup 2. Kez kandırılan insanlar gibi umut kim verirse ona sebepsizce kanmak istiyorum
-
gerçekten nasıl bir kurumun eline düştük. kaç yaşındaki binlerce insanla oynuyorlar aylardır. hiç sonu gelmez mi beklemenin allah aşkına
-
yine twitter dan yüklenelim arkadaşlar başka yapacak birşeyimiz de yok ki
-
@umut-1-m yarından umutlanalım mı yoksa yine yeni bir hafta için teoriler üretmeye mi başlayalım
-
Zaten cuma günü sonuc aciklamak icin en musait gün. Mesai bittikten sonra sonucu acikla kimse sana ulasamasin c.tesi pazarda ortalik sakinlemis olur pazartesi temiz temiz is basi yap. Kurumlarin genel mantigi bu sekilde isliyor malesef. O yuzden aciklanacaksa, yarin en musait gündür.
-
@shady1 hocam bu kadar umutsuz olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@umut-1-m hocam ben sana inandım açıklanmazsa da canın sağolsun.
-
GVS ye inanmıyorum Allah affetsin.