9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker hayır değilim. Sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Duyumumun arkasındayım
-
@umut-1-m çok iyi ya iki farklı "yarın duyumu". Mikemmel
-
@umut-1-m bişey daha söyle inanasım var :))))
-
kim kazanırsa hem puanı ile hem de 6 aydır kurumu mazur görerek hak etmiş olacak. bence geriye kalanları da otomatik olaral 10. promosyona almaları lazım ama tabii onu yapacak düşüncede olsalar 6 aydır bekletmezler bizi
-
@nonbisinidem önemli olan yarın açıklanması değil hocam. Eninde sonunda açıklanacak. Önemli olan burada emek veren bu işin peşini bırakmayan çalışan çabalayan dostların kazanması. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Bi yandan açıklansın istiyorum bi yandan korkuyorum çok garip bir duygu herşeye hazırlıklı olalım fazla yıpranmayalım hayırlısı olsun dostlar
-
@umut-1-m hayır hayır öyle deme yarın açıklanması da önemli yetti gayrı :)))
-
@mağdurum kek pişti mi ben acıktım
-
@nonbisinidem vazgectim desem =)))))))))) yumurta yokmus yumurtasiz kek mi olur dedim
-
@mağdurum aaaaaa:)))) olsun yarına kutlama keki yaparsın inş
-
@mağdurum hocam bi koli yumurta benden dedem yeni tavuk almış
-
@nonbisinidem ya simdi nasil mutlu ettin beni butu forumdaki arkadaslardan iyi haberler aliriz da birlikte kutlama kekleri yeriz insallah=)
-
@meçhulasker bilsem kapini calar isterdim 2 yumurta=)
-
@mağdurum AMİNNNNN =)))))
-
dostlar heyecanlandık ama ben daha çok cuma günü açıklanmasını bekliyordum. şimdiye kadar hep ya salı ya cuma açıklanmış. o yüzden dereyi görmeden paçayı sıvamamakta fayda var.
-
@umrcn hocam olsun hazırlık olmuş olur :)))))
-
@umrcn ya cuma da basimiz ustunde yeter ki bu cuma olsun=)
-
@umrcn valla hocam paçayı sıvadım gayrı daha da indirmem
-
@mağdurum hocam belki aynı müdürlükte çalışmak nasip olur borcum olsun
-
@meçhulasker bugun ne guzel seuler duydum insallah arkadasimmm