9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Baska kurumlar daha gvs yapmasin direkt sgk yi arasinlar herkesin yerine yapiyolar heralde.
-
Gvs falan yok diyecek birşey bulamayınca ğüş deyip sergiliyorlar sadece
-
Organize olduk mu 14.20 de twit atıyor muyuz
-
@francophone kimden bilgi aliyosunuz bilmiyorum ama bence burda paylaşmasaniz daha iyi.
-
Arkadaşlar masa sandalye olmadığı için oyaliyorlarmis biraz da oyle yazilmis şaka gibi yaaa
-
bugun aciklanmayacak mi yani
-
@mağdurum Hiç hareketlilik yok hocam. Umutlar tükeniyor.
-
@mağdurum sakin henüz bitmedi gün. Akşam 5 e kadar beklemek lazım bence.
-
Gelen gelsin ben başladım bile #SgkDenetmenlikSonuçlarıBürokrasiyiBekliyor
-
Birileri bizimle sağlam dalga geçiyor. Kimin ne yaptığı belli değil bu kadar tutumsuz ve çok duyum artık kimseye inançım kalmadı benim . Msb bile Twitter dan yazsa inanmayacak hale geldik... uykusuz gecelerimiz kalp çırpıntılarımız göz yaşlarımız yazık çok yazık..
-
Bugün de aciklanmazsa ben Uruguaya kaçmak istiyorum arkadaslar.bugunun 30 Mart olduğunu sindiremiyorum.psikolojinin p si kalmadı.
-
bugün ruh sağlığım hiç iyi değil ve Allahtan başka kimsem yok. insallah yuzum güler.insallah yüzünüz guler...
-
Arkadaşlar bilen bilir hemen her sabah hele pazartesileri umut dolu buraya yazıyordum Özel mesajlarla dahi yazıştığım arkadaşlara bence bu hafta açıklanacak diyordum Sonra bir gün panik atak nüksedince vazgeçtim ve x gün açıklanacak denen her duyuma olan inancımı yitirdim.
Şunu söylemek istiyorum bugün önümüzdeki hafta yani en geç Nisan bitmeden bu iş sonuçlanacak arkadaşlar. Duyum falan değil haberleri izleyip konuşmaları açıklamaları ve eğitim tarihini birleştirince bu sonuca varmak kaçınılmaz.
Ayrıca "duyum yazdım tepki aldım yok beni linç ettiniz" tadında yazılar çoğalıyor. Arkadaşlar bu tepkiyi alanlar haksızlığa uğruyorlarmış gibi hissediyorlar ama bence duyum alamayıp tepki gösteren bizlere haksızlık ediliyor. Çünkü bizler duyum verenlere asla tepki göstermiyoruz. Tepki gösterdiklerimiz;açıklanmayacak gvs devam liste gelmemiş..vs. şeklinde yorum yazıp kaynağını belirtmeyen ve bu sayfada uzun süre bizimle vakit geçirmemiş arkadaşlardır. Burada olup hiç yazmayıp okuyan kişilere ya da nadiren giren arkadaşlara asla değil lafım aman yanlış anlaşılmasın arada ben duyum aldım kaynağımda yok açıklanmayacak diyenlere.
Uzun oldu yine tabii ki affedin;)) Aydınlık günlerimiz yakın evelallah;)) -
Ben yine geldim kopamıyorum burdan
-
@krtalprn bende girmeyecem diyorum ama günüm resmen buraya mahkum geçiyor
-
@agustcomte özel kalem ve dernek başkanı dahi duyumlarında yanılıyorsa diyecek söz bulamıyorum
-
Duyumlar doğru çıkmaz ve bugün yada yarın açıklanmazsa bu işin bir kaç hafta daha sürebileceği kanaatindeyim. Yakın zaman kavramları beni korkutuyor. 6 ay geçmiş 1 ay sonra açıklanacak olsa bu onlara göre yakın zaman. İnşallah bugün yada yarın biter bu iş.
-
@krtalprn ya gerçekten 3. Mülakatım ama ben bukadar saçma bir pro görmedim. Bu duyumlar neye göre kim tarafından veriliyor anlamadım . Üzüldüğüm biri çıkıyor bir duyum atıyor ortaya ey allah buraya kadar sıkınti yok da sonuna kesin bilgi yazıyor bizde buraya mahkum kalıyoruz allah bugünü hayır etsin
-
@krtalprn aynen birde sonuna kesin bilgi yazmisti ozel kalem gercekten tuhaf bir olay.
-
#SgkDenetmenlikSonuçlarıBürokrasiyiBekliyor bir el atalım gençler.Cumhurbaşkanını etiketlemeyi unutmayalım