9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Rahatlıkla bugünde hatta bu ayda geçti diyebiliriz
-
arkadaşlar bir şey soracağım sivil bir vatandaş olarak herhangi bir ilin sgk özel kalem müdürüne telefon açıp hakaret etsek küfür etsek bunun cezası ne olur? birde bu cezanın alternatif maliyeti şu anki ruh halimizdeki hasardan daha mı fazladır hangisi yeğdir sizce ?
-
Çok tuhaf bir ülkede yaşıyoruz.
Koskoca cumhurbaşkanı diyor ki, insanlar bürokrasinin yavaşlığından şikayetçi, işini düzgün yapmayan bıraksın gitsin. Yine de bir şeyleri değiştiremiyor.
Bürokratik direnç çok güçlü. -
O kadar tweet attık hiç cevap vermedi kurum başkanı. Geçmiş olsun arkadaşlar Mart ayı da buruk bir veda içinde umutlarımızdan çıktı gitti.
-
@kaldoraç Ne zaman geldi ki
-
@kaldoraç Herhangi bir cevap.
-
Başkaları mülakat sonucunun olumlu olması için umut beslerken biz açıklanması için umut besliyoruz.Bizi getirdikleri hale bak.Güler misin ağlar mısın
-
@shanks 25 Ocak'taki tweeti unutmuyorum hiç mal gibi umutlanmıştım
-
Kurumu arıyorum açmıyorlar
-
@shanks Şimdi de bakanın açıklamasına umutlandım yine mal gibi kalıcam galiba. Ülkenin bakanının açıklaması da fos çıktıysa hiç kimseden hayır yok
-
@kaldoraç o evladiyelik zaten ilk ve son.
-
Bizim lise de bir hoca vardi duvarlara yillardir ders anlatiyorum hic birsey olmadi derdi bizde duvarlara twit atiyoz neye yarar.
-
Selam arkadaşlar. 8. Promosyondan elenip bu promosyonu sabırsızlıkla bekleMEyen biri olarak sizlere bir kaç şey söylemek istiyorum. Maksadım ortalığı bulandırmak ya da şevkinizi kırmak değildir. Burada muhakkkak kazanıp sevinecek arkadaşlarımız olacak ancak çoğumuz yine hüsrana uğrayacak. Geçen promosyonda ben de mülakat sonuçlarını sizler kadar heycanla bekliyordum. Ama ne yazık ki o promosyonda hem tweeter aktivitelerine katılan, sınavın açıklanması için canla başla mücadele eden arkadaşlar olarak bizler sonav açıklandıktan sonra “torpillilerin bir an önce kesin ve resmi haberi alması için” çabaladığımıxı farkettik. Bir sınavın 6 ayda açıklanmasının açıklamasını çok uzakalrda aramayın.
Sınavlara çalışmaya devam edin. Beklentiye girmeyin. Çoğumuz yine hüsrana uğrayacak. Ben guy kazandım çok şükür ve olur da bir mucize olursa burayı kazanırsam ilk izinle ferqgatimi vereceğim. Alllah hakkınızda hayırlısını versin. Buralarda fazla takılmayın artık ve artık takmayın. Ne yazık ki hassasiyet sıfır. İyi günler
-
@frustration torpil olayı çok mudur hocam burada da yavv
-
@yasaklı Welcome to Turkey bro. xD
-
@yasaklı kesinlikle yoktur hocam.Liyakatli kişileri almaya özen gösterirler
-
@taso illa olacaktır ama o kadar ölümcül mü halk bankası gibi onu merak ettim
-
@texas çarpıtmasak söylediğimi ?
-
@yasaklı Halkbankasını arkadaşım kazandı ve eminim torpili olmadığına