9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlar gerçekten biz bu açıklanmamalara rağmen bir yerlere gelebilirsek bugünleri unutmayalım, ona göre davranalım, hatta bu süreç boyunca kimse destek olmuyor ses vermiyor ya özellikle de böyle davranmayalım
-
yani mağdur olan bizim gibilere destek verelim allah aşkına , çok kötüymüş yaşayan bilir
-
@meçhulasker haklısın da elden başka bir sey gelmiyor patlayacağız. ama bir işe yaramıyor haklısın. canları ne zman isterse o zaman açıklanacak onu anladık
-
yine olmadı
-
Bi işe yaradığı yok gibi ama elimizden gelen tek şey de tweet atmak. Ben de kac kere bi daha atmicam dedim ama yine duramadım
-
@tudisiar insanın daha neler yazası geliyor da tutuyoruz kendimizi işte , müge anlıya çıkıp bağırasım var
-
Seçim öncesi denetim yapmanın siyasi faturası ağır olur bence denetmene seçimlere kadar ihtiyaç yok. İhtiyaç olmayan personeli erkenden alıp oturtmanın bir ton maaş ödemenin de anlamı yok. Sgk bütçesi de malumunuz. Verdiği açık epey yüksek. O yüzden yasla yaslayabildigin kadar. Kazanan adayların adam akıllı işlerini yapabilmesi bence 2019 seçimleri sonrasına kalır. Bu işin başka açıklaması olamaz. Açıklama da yap(a)mıyorlar. Bence bakanlık personel alınmasına da karşı kurum kendi kafasına göre personel alınca işe el attı biraz yavaş bakalım dedi. Bu da bize denk geldi. Darbe girişiminin olduğu yıl 102 günde açıklanan sınav bu yıl 6 ayda açıklanmıyorsa bu işin başka açıklaması olamaz.
-
@ilanmılano tamam da sonuçları açıklayıp bekletseler olmuyor mu işe başlatmak için, gvs yapsalar uzun uzun
-
@tgc9 onuda yaparlar
-
O kadar tweeti maliye bak. Falan atsak belki ilan gelirdi yazık ya
-
@ilanmılano Alınan personelin en erken yapacağı denetim 1 yıl sonra olur o zaman bile sınırlı bir denetime çıkar gerçek anlamda denetime çıkması 2-3 yıl alır.
denetmene verecekleri üç kuruş parayla sgk bütçesinde sivri sinek ısırığı kadar değişiklik olur. Şöyle örnek vereyim bazı ilaçlar var sgk tarafından karşılanan bu ilaçların 1 dozu bize verecekleri 1 yıllık maaş kadar ayrıca yapılacak bir yolsuzluğu üç kağıtçılığı tespit etmek bile 2-3 yıllık maaşımızı kurtarabiliyor. Yakın zamanda hatırlarsanız bir vergi müfettişi 2 milyon rüşvet alırken yakalandı eğer rüşvet bu kadarsa denetimden çıkacak sonuçta elde edilecek gelir ne kadardır. Aynı durum sgk içinde geçerli -
@black Hocam sadece bütçe değil siyasi faturası da olacak denetimin. Benim söylediklerim yanlış olabilir diyelim ki yanlış o zaman biz neyi bekliyoruz gvs mi Mantıklı açıklama arıyorum yok.
-
@meçhulasker İşte vallaha aylardır cevap bulamadığım soru
-
@umut-1-m bence haftasonu da iskence cektirmek icin boyle yazmistin.bu sene siralamaya giremedigin icin mi boyle trolluk yaptin acaba??
-
Garson:Ne vereyim abime
Ben:Bir teselli ver -
@ilanmılano şiirde nasıl ki anlam aranmıyorsa bürokraside de mantık aranmaz boşa sebep arayarak yorulmayın çünkü ya çok saçma bir sebebi vardır yada hiçbir sebebi olmadan bekletiliyor olabiliriz.
-
@shanks abime teselli vermiyim
-
Hafta sonu açıklanmaz arkadaşlar boşa ümit etmeyin
-
Bence herkes kendini olmadı diye şartlasın olursa çok iyi olur olmazsa da zaten biliyordum böyle olacağını dersiniz üzülmezsiniz
-
Yahu şu forumlarda yazanlar arasında sınav kazanma oranı nedir?
Sessizce izleyenler ya da hiç buralara uğramayanlar mı daha çok şanslı, yazanlar mı?