9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
bu mülakatla alakam yok ama sabrınız büyük. Allah utandırmasın inşallah hepiniz atanırsınız.
-
“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.”
Oğuz Atay
Bunu burda paylasmak lazimnm . Anlatmaya gerek yok
-
Ben işlemler biter bitmez açıklanıyor o yüzden işlemler bitmeden net bir tarih verilmiyor sanıyordum. 10 nisan doğru ise ve teee geçen haftadan belli ise(belki de daha önceden) bu tarih gvs filan hikaye keyfi bekletiliyoruz demektir.
-
“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.”
Oğuz Atay
Zaten öyle hocam kaç aydır birilerinin keyfini bekliyoruz.
Böyle bi süreç başka hiçbir ilanda yok -
@shady1 @meçhulasker i etiketliycektim nolmuş böyle
-
-
Çukur izlemiyorum ama bu hayatın heycanı meycanı yok
-
Duyumcular artik bir hafta sonraya tarih vermeye başladı
-
@shady1 ama birde şöyle demişler sabrın sonu selamettir iyi düşün iyi olsun zor olan şeyler daha kıymetlidir ki cefa çekmeden sefa olmaz
-
Arkadaşlar madem herkes dökmüş eteğindekileri ben zamanla alakalı net birşey duymadım ama sürecin sonuna gelindiğini biliyorum bu zamana kadar da içimden geçen hep nisanın 2. Haftasıydı maksimum 15 ine kadar biter diye düşünüyordum duyumcu arkadaşların da söylediklerinden sonra bu kişisel görüşümü söylemek istedim haftaya bu iş biter inşallah
-
bakalım bu hafta nasıl geçecek. arkadaşlar yine de twiterda yazmayı kesmeyelim belki haftaya bile açıklamazlar biraz bastıralım
-
haftaya açıkanacak bak bu sefer kesin yaaa :)) beyler 180 gün oldu hala haftaya açıklanacak lafına inanabiliyoruz ya kendimizi tebrik ediyorum :))
-
Bu hafta da haftaya da beklemeyin. Gelirse surpriz olur gelmezse beklemiyordum zaten dersiniz.
-
10 Nisana sanki 10 yıl var gibi
-
3 hafta içinde olabilir diyenler vardı. öyle şanssızız ki 1. 2. haftası değil 3. haftasına kalıyoruz. ya sabır deyip duruyorum
-
Bu SGK bizi hiç beklemediğimiz anda vuracak. Yani sanmıyorum ne tarih tutar nede bir duyum tutar.. Herkesin en boşverdiği anda gelecek gibi.. Hayırlı gelsin de nasıl gelirse gelsin
-
@staticman hocam beklemediğimiz an mı var? Uykumdan bir anlık uyanınca bile aklıma geliyor.
-
@kai-hitwatari Yanlış anladın beni. Yani demek istediğim herkesin bi umudu kırılıyor ya hani açıklanmaz vs üzerine de bi kaç duyum örneğin 10unda açıklanacakmış tarzında böyle beklenti sıfıra indiği anda gelecek... demek istediğim buydu
-
Hiç utanıyorlar mı acaba?
-
@budageceryahu Güzel kardeşim devlet yetkisinde utanma olmaz. İdeal devlet mekanizmasındaki en önemli araç DENETİMDİR. Hepinize soruyorum kardeşlerim eğer bu iş için denetim mekanizması olsaydı gerçekten çalışan bu kadar bekletebilirler miydi? Bimer Cimer hep gaz alıcı yerler. Yemin ederim denge fren dengesinin değerini anladım bu süreçte... Düşünsenize bir denetim mekanizması var her aday gitti başvurdu dahil oldulae ve yaptırım güçleri de var ve tarafsızlar iktidar muhalefetten değiller ! İnşallah ilerde görürüz