9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
15/03/2018 tarihli "18 Eylül-06 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sınav sonuçlarının açıklanması" konulu BİMER talebiniz 4982 sayılı Kanun uyarınca istenilen bilgi ve belgelerden olmadığından herhangi bir bilgi ve belge verilememiştir.
-
@nonbisinidem hahaha herkese standart cevap. Inasanın sinirleri daha çok bozuluyor.
-
@denetcii ben de hayatta ocak olmaz diye aralik boyinca beklemistim=))
-
@kai-hitwatari hayır ilginç olan ne biliyo musun, ben bilgi edinme'den iletmedim ki talebimi özellikle bu cevabı vereceklerini bildiğim için "istek" bölümünden talep ilettim.. Ama mutlaka bi kılıf uyduracakları için dediğin gibi herkese standart cevap vermişler.. Aslında tekrar giriş yapıp ben size 4982 s. Kanun çerçevesinde talep iletmedim o yüzden bana böyle cvp dönemezsiniz demek var ama gerçekten uğraşamayacağım...
-
@nonbisinidem hocam deseniz ne olacak. Bir ay sonra aynı iletiyi tekrar yollayacaklar.
-
@nonbisinidem Hocam her hizmette nicelil ön planda nitelik yerlerde. Güya Bimer Cimer var nitelik sıfır. Güya randevu sistemli araç muayenesi var 13.30 randevu vardı 18.00 e kadae sürdü. Güya randevuyla hastaneye gidiyoruz kuyruklara sondu diş için randevu istedim en yakın 3 hafta sonra . Duble otoyol reklamları köprü reklamları ama benzin 6 tl .
-
Bakan hanımın diğer soruya martta denetmenlik için de yakında demesi boşuna değilmiş. Valla bu iş mayısa bile kalabilir en ufak umudum yok artık. Bekle bekle nereye kadar. Duyumlar ve umutlar tamamen zaman kaybı. Hepimizin vaktine yazık daha da yazık etmeyelim dersimize, çalışmamıza işimize gücümüze bakalım.
-
@nonbisinidem herkese çiçekli pencere bize taş duvar
-
Arkadaşlar iyi günler yaklaşır 10 gündür takip ediyorum sizi sürekli bi bilgi kirliliği bi duyum muhabbeti var ama bazı şeyler sizlerin baskısıyla olmuyor özel kalemlerden veya kurumdaki kişilerden aldıgınız bilgiler tamamen asılsız o an geçiştirmek için verilen cevaplar...Yani burda ki duyumlar ve gelen bilgilerden umutlanan umutları yeşeren insanlar var birisi duyum diyor asılsız çıktıgı zaman o insana karşı bi karşı tavır alınıyor o an başka bi haber gelse direk ona inanılıyor unutmayın bi sınavdan ibaret değildir bu hayat ne bu sizin son sınavınız ne de ilk o yüzden hayatınızı yarım saatlik mülakattan çıkacak sonuca göre planlamayın siz elinizden geleni yapıyorsunuz yaptınız artık gerisi sizin elinizde değil günlerce buraya yazıyorsunuz ama kaybettginiz zaman çogunuz buraya girmiceksiniz bile şimdi bana kızıp söveceksiniz belki ama gerçekler bunlar bu arada sınavla kurumla hiç bi ilgim bilgim de yok demek istediginiz varsa ama diyemiyorsanız da bana diyin ben atarım sizin yerinize twetlerinizi :)...Diyecegim o ki hayat bi sınavdan ibaret değil siz inanın çalışın elbet bugün olmazsa yarın emeklerinizin sonucu alırsınız alacaksınız o yüzden akışına bırakın biraz
-
@alibeke 3 yıllık emeğim var geç bu işleri
-
@denetcii hayatta bi tek sen mi emek veriyorsun ? ya da bu olmazsa emeklerin son mu bulacak ? ya da olmazsa ölecek misin ? veya işsiz mi kalacaksın ?
-
@alibeke kardeşim burada 4-5 senesini verenler var herşey son değil tabiki ama senin yaşın ya küçük ya da tuzun kuru , ANLAYAMAZSIN
-
@alibeke akışına bırakılmıyor işte kardeş aklın sürekli burada neye girişsen tam kendini veremiyorsun...ayrıca keşke yarım saat olsa mülakatlar 5 dakika içerde durduysan öp başına koy
-
@alibeke kardeş boş yapıyorsun millet ne zor şartlar altında bu sınava hazırlanıyor ne emekler veriyor gelmişsin burda şu yazdıklarına bak.Felsefe yapmanın anlamı yok zira onu çekecek kimsenin de olduğunu sanmıyorum.
-
@sasasa yaşım çok küçük evet özel sektörde çalışan bi işçiyim ayrıca siz önce ön yargılarınızdan kurtulup olaylara objektif bakın isterseniz ben hiç birinize kötü bişey demedim ama hemen bi suçluluk psikolojisi kaybetme korkusuyla savunmaya geçiyorsunuz demek istedigim şu dünyanın sonu değil hayır bakıyorum yorumlara sınav sonucunu bekler borçlanan bile var kardeşim ben maliye de memurluk yapıp akşam nargileci de köz dağıtan adamlar tanıyorum ama bi sınava girip aylarca günlerce ona bel bağlamak da doğru değil bunu demeye çalışıyorum keşke hepiniz kazansanız ayrı ayruı güzel yerlere gelseniz gönül istiyor hakeden herkes güzel yerlere gelsin ama işte hayatta bi sınavdan ibaret değil dünyanın sonu değil bu olmazsa başkası olur demek istedigim bu
-
@alibeke sonuç itibariyle ali kardeş buradaki insanlar sana az bol gelir başka başlıklarda takıl sen
-
@alibeke kaç yıldır uğraşıyoruz. 27 yaşına geldim yüksek lisans,KPSS,Yds derken düzen kurcam diye uğraşıp duruyorum. Arkadaşlarım kusa yoldan asker, polis oldu kurtuldu. Bizde o sınavdan çık bu sınava gir. Tanıdık, referansda olmayınca sonuç hep hüsran. Üstüne bide böyle açıklanmayan sınavlar olunca halimizden anlaman pek mümkün değil. O yüzden çok fazla yorum yapmamanı tavsiye ederim hatta çok klişe gelebilir sana ama yaşamadan bilemezsin!
-
@alibeke İyi dileklerin için eyvallah ama bu kadar canı burnunda insanın olduğu ortamda pek işe yaramaz.
-
@alibeke süreçle alakasız bir insanın bu düşünce yapısına sahip olması çok normal yadırgamıyorum ancak içinde olan anlayabiliyor ancak düşüncelerinizi kendinize saklamanızı tavsiye ederim madem ki bu forumla bir alakanız yok feysteki kpss forumları tavsiye nasihat isteyen bir sürü öğr/yeni mezun insanla dolu sizi oraya alalım.. Zira emin olun benim yaşım sizden büyük tavsiye lazımsa buyrun ben vereyim..
-
@staticman kardeşim haklısın ben size kötü bişey demiyorum kalbinizi de kırmak gibi de bi niyetim yok bak ne güzel dedin tanıdık yoksa hep hüsran keşke herkes hakkıyla emekleriyle çalışarak gelse o zaman burda bu yorumlar olmaz bile ama düzen bu değil