9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey valla hocam ben bana söyleyen arkadaşın anlattığı kadar biliyorum o da o kadar biliyordur kesin konuşmak çok zor bu yükün altına girmek istemem sadece bana söyleneni aktardım
-
Bakanın çok yakında açıklamasını hatırlatan bir tweet atmalıyız rekor katılımla
-
@krtalprn anladım hocam teşekkür ederim ️
-
Bu haftadan ümit yok mu arkadaşlar ?
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Lisans mezunları olarak Kpss sınavında yeterli puanı alıp Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakatına girmeye hak kazandık.Bu mülakata 1600 aday girdik ve sonuçlar açıklandığı takdirde 400 kişi kazanmış olacak.Lakin mülakatlarımız 18 Eylül-5 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılmış olup , yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen hâlâ açıklanmadı.Biz Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı adayları olarak her 4 kişiden yalnızca 1 kişinin kazanacağı bu mülakatın sonucunu beklemekten çok yorulduk.Ocak ayından beri resmi ağızlarda "yakında , çok yakında , en kısa sürede" tarzında cevaplar alıyoruz.Sonuçlarımızın bir an önce açıklanmasını istiyoruz.Lütfen sesimiz olun..
Bende gönderdim memurlar. net e whatsapptan
-
@mayoz hocam ben bu hafta açıklanabilir diye düşünmüştüm sebebi de 8.promosyonda başkanın 24 nisan az kaldı diye açıklama yapmasından sonra sonuçlar 6 haziranda açıklanmış.Bizde de 25 ocakta biraz daha var dediği için nisanın ilk haftası açıklanabilir demiştim inşallah öngörüm tutar ama bu gidişle tutmayacak gibi gözüküyor.
-
Bende memurlar nete yolladım bir de bunu deneyelim inşallah
-
Mesaj sayısı 15 bine, sayfa sayısı 750'ya yaklaştı
-
Açiklanmaya sonucunuz , bitmeyen gvs' niz , 6 ayi bulan mülakatlariniz mi var ? Hadi Hemen siz de bizi arayin. Açiklayalim , bitirelim, sonuçlandiralim. Size de keyfini sürmek kalsin. itna ile yapilir hemen teslim edilir.
Ayağınıza kadar geldik kaçirmayin , acele edin -
Memurlar nete atılan mesaj fazla olsa bari
-
@mayoz İhtimal sıfır sıfır sıfır
-
memurlar.net'e +1'de benden. mümkün oldukça yollayın arkadaşlar bari şunu yapın ya. biraz çaba gösterin. nasıl olsa açıklmayacaklar diye diye bu hale geldik. artık bi şeyler yapın yani.
-
En son bildirilmi haber yapmanızı istiyoruz yazalım arkadaşlar size zahmet
-
memurlar +1
-
Memurlar kanal d +1
-
Yapıyoruz ediyoruzda gram inanmıyorum bir işe yaradığına her sene katlanarak devam ediyor bu süreler
-
Ben de yazdim memurlara
-
Bende yazdım
-
+1 arkadaslar
-
Kanallara da yazıyorum arkadaşlar görüyorlar ama bir şey yaparlar mi bilmem