9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
twitter, instagram, ihbar hatları, bimer, cimer... bunlar bir işe yaramadı, ne zamandır uğraşılıyor ama sonuç yok, en azından benim bunlardan ümidim kalmadı. Başka aklına bir yol gelen var mı?
-
@aliyar-bey emel sayın ı kaçıralım:)
-
https://twitter.com/sgkdenetmenaday/status/981627685419003906?s=19 yüklenelim arkadaşlar ha gayret.
-
@mayoz kahkaha attım hocam bi o kaldı galiba, fazla halısı olan var mı
-
Arkadaşlar artık twetedan vs yüklenmeyi bırakın derim,kimsenin umrunda değiliz.Ne zaman isterlerse o zmaan açıklayacaklar.. Eger keyfi bekletiliyorsak Allah’a havale ettim.
-
@safitürk69 hocam böyle vakit geçiriyoruz ne yapalım. Hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. Ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar artık heves kalmadı
-
Nasip olurda kazanırsam ilk günlerde utana sıkıla çalışırım alışana kadar diyordum. Şimdi kurumdan alacağım varmış gibi..
-
Arkadaşlar bakanlıktan önemli bir noktadan eli kulağında gvs ler uzadı o yüzden böyle oldu diye bir haber geldi biraz geçiştirme gibi ama eli kulağında ibaresi burda önemli yakın çok yakın değil eli kulağında artık ne anlıyosak yorum sizin iyi forumlar iyi geceler herkese
-
@furkitofaso, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar bakanlıktan önemli bir noktadan eli kulağında gvs ler uzadı o yüzden böyle oldu diye bir haber geldi biraz geçiştirme gibi ama eli kulağında ibaresi burda önemli yakın çok yakın değil eli kulağında artık ne anlıyosak yorum sizin iyi forumlar iyi geceler herkese
Bi 3 ay daha hayirli olsun o zaman
-
@furkitofaso oooo yeni bi tabirle geldiler, onlar da bu süreçte kendilerini geliştirdiler
-
TRT1 de gundem otesi programinin etiketi #merakediyorum bizde bu etiketle #merakediyorum sgk denetmen yardimciligi mulakat sonuclari ne zaman aciklanacak? Diye yazabiliriz:)
-
@shady1 aman hocam ağzını hayra aç
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 aman hocam ağzını hayra aç
Sgk bu hocam benlik bi sey yok
-
@terkiphatasi bakın bu tagi degerlendirebiliriz. Birazdan ttye cikar. Bizim tweetler daha cok gozukurse bizde ekmek yeriz
-
@shady1 siz de haklısınız hocam, her şey ihtimal dahilinde
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@terkiphatasi bakın bu tagi degerlendirebiliriz. Birazdan ttye cikar. Bizim tweetler daha cok gozukurse bizde ekmek yeriz
Sgk dan bize ekmek yok
-
@furkitofaso hocam ben şunu anlamadım. Şimdi eli kulağında mı? Gvsler mi uzadı? Yoksa gvsler uzadığı için bu güne kadar geldik, bu noktada eli kulağında mı?
-
Lütfen sgk veya bakanlık artık net bir ölçü birimi versin 1 gün 1 hafta 1 ay
-
bence eli kulağa gazel okumak için atmışlardır, yine bizlik bir şey yoktur
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Ben attim bile tweet