9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker ahahaha hocam ben seni etiketleyecektim ama benim de kafa bi milyon bu gece demek ki
-
@aliyar-bey taam taam inandık
-
@aliyar-bey aynen hocam haklısınız bence işe yarar. @meçhulasker muhabbete aynen devam hocam
-
@meçhulasker ben @Kai-Hitwatari hocama acilen twiti bırakmalısın diyeceğime kendime acilen forumu bırakmalısın demeliymişim şu anda anlıyorum :))
-
-
@aliyar-bey koşar adım sayfa 800'e geliyoruz
-
gvs deyince kan beynime sıçrıyor. demek ki bize gece gündüz çalışıyoruz dediklerinde başlamışlar. tvde çsgb ve sgk ile ilgili bir şey görünce terlik fırlatır hale geldim
-
@kai-hitwatari 500. sayfayı görmeyiz diyorduk şimdi 800 bile çok kolay gelecek gibi. @poisson 10000 diyince ona bile hayret etmiştik Allah 20000. mesajdan korusun
-
@tgc9 gvs kelimesine karşı hala daha tikimizin olmaması hayret verici hocam
-
O bu değil ben @nonbisinidem e 737 en fazla 740 demiştim
-
arkadaşlar takip eden 38 kişiymiş tweet atan da aşağı yukarı o kadar , peki bu millet nerede , dışa mı vurmuyorlar sinir stresi
-
@aliyar-bey olur mu hocam gvs diyince ben öpücük atıyorum
-
@kai-hitwatari aman hocam bir an önce kurtulun ondan, yarın öbür gün kuruma girerseniz muhtemelen herkes gvs diyordur. Sağa sola öpücük ata ata dolaşırsınız mazallah
-
Gvs bana küfür gibi geliyor. Sinirlenince gvs deyip kaçarım artık
-
@meçhulasker https://www.youtube.com/watch?v=9hfhzBq8wgw çıkart sarkozy i koy gvs yi durum budur hocam :))
-
- Ankara'da ne yapıyordun?
- Atamaları takip ediyordum.
- Peki Sgk binasını niye havaya uçurdun?
- Gvs hala bitmemişti.
-
@kai-hitwatari sonuna da aklım hala yapmadıklarımda diye eklersen tamamdır hocam
-
@kai-hitwatari gvs ler uzadığı için bu güne gelinmiş ama şuan eli kulağındaymış ben bu gvs falan olayına inanmıyorum çok yerden çok kez duydum yetkili ağızlardan hem de ama inanmıyorum yalan bu bahaneden başka birşey değil bence ama eli kulağında önemli
-
@furkitofaso eli kulağında ama bu hafta gelmeyecek gibi hareketlilik yok. O zaman bu haftadan umutlu olanlari pistten alalım
-
@kai-hitwatari Mülakatlara girdikten sonra her akşam sonuçların bir an önce açıklanması için twet attım. Bir gün bürokrasinin bu şekilde işlemediğini anladım. Ertesi gün gittim askerlik tecilimi bozdurdum ve askere gittim. Bu yüzden bir Al Capone olamadım