9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Senesi dolunca lokma falan mı dağıtsak?
-
Günaydın haftanın ortasını açıyorum
-
Akşam Turgay GÜLER programının bir kısmında başta ssk hastaneleri olmak üzere kamu idarelerinde kasıtlı olarak hizmetlerin aksatıldığından hastaların özel hastanelere gitmeye zorlandığını, sedye, tekerlekli sandalye gibi malzemelerin saklandığını ve bunun hükümeti zor duruma düşürmek için yapıldığından bahsetti.
-
@engi̇n yemin ediyorum komedi e yok muymuş baş hekim veya sağlık müfettişi denetimi yapıp devletin gücünü gösterecek?
-
@engi̇n Ona kalsa her şey hükümeti zor duruma düşürmek için yapılıyor bizim durumdan bahsetsek dış mihrakların oyunu der kesin
-
@burcuburcu Ben kamu kurumunda memurum 11 yıldır. O işler öyle kolay olmuyor. Bir soruşturma bilmem kaç klasör evrakla sürdürülüyor. Sonra uyarı cezası. Uyarı cezasının hükmü ne vali, büyükelçi olamıyosun.
-
@engi̇n hocam o memura bir tayin yaparlar o uyarı filan hikaye olur. Bir mobing uygulanır soruşturmaya dahi lüzum yok.
-
@shanks Böyle binlerce vaka çıkıyor, çıkacak. yüzbinlerce mağdurun faturayı hükümete keseceklerini düşünüyorlar. Yok artık diyeceğimiz neler gördük son 2 yılda özellikle. Bana ÖSYM in sorularının çalınacağı söyleseler geri zekalı olduklarını düşünürdüm. Ama oluyormuş.
-
@burcuburcu O memur bi idare mahkemesine gider. Mahkeme masraflarını da devlete ödetir. Haritada yer beğen demek eskide kaldı.
-
@engi̇n idare mahkemesi eskide kaldı.
-
@engi̇n Biz alışmışız dert çekmeye ne fatura kesmesi hakkımızı bile alamıyoruz yarım yıldır neyi beklediğimiz bile belli değil
-
@shanks sandıkta vereceğin oydan bahsediyorum.
-
@engi̇n Bizde kimsenin oyu kolay kolay değişmez takım tutar gibi parti tutuyoruz ne yazık ki
-
@shanks Cemil Meriç İZM'ler bu çağın vebasıdır diyor izm ile kast ettiği aslında ideolojiler. İdeolojimiz yüzünden mağdur oluyoruz kendi pisliğimiz başa geçsin istiyoruz çünkü o bize yetiyor.
-
@shanks 7 haziran 2015 sonuçların peşinde koşan bir teba var. Tekrar sallamaya çalışacaklar. Az ya da çok bürokraside de bu amaca hizmet eden bir kesimin olması çok uçuk bir iddia değil.
-
@engi̇n Ya bürokraside her yerde kendi adamları var kim onlara karşı olacak listeler daha sınava yada mülakata girilmeden hazırlanıyor.
-
@engi̇n eee neden khk kullanılarak temizlenmiyor bunlar? Yahut 7 haziran sonuçlarını istemek ne zamandır beri suç oldu.
-
@hgrotius 7 haziran sonuçlarına ulaşmayı istemek değil, ulaşmak için gayri ahlaki ve gayri hukuki uygulamalar suç. Sanki 6 aydır mağdur olan sizler değilmişsiniz gibi konuşuyorsunuz. KHK ile 100 bilmem kaç bin kişi atılmış olabilir ama bir kurumda hala tespit edilemeyen bir müdür işleri çok karıştırabiliyor. Ben bu bekleyişin sebebi kesin bu demedim. Olabileceğinden bahsettim. Ama sizleri bu kadar bekleten bürokratlara toz kondurmama gibi bir çaba içine girmenize anlam veremedim.
-
@engi̇n bürokrasinin siyasetin karşısında bir gücü olduğunu düşünmüyorum.
-
Az çok bilen biri olarak söylüyorum bürokrasi siyaseti kullanıyor şu an,utanmasalar askeri operasyonları biz yapıyoruz sonuçlar o yüzden gecikiyor diyecekler , bürokrasi her seferinde aekasında saklanacak bir şey buluyor