9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker ama dayanmak mümkün değil artık. böyle rezalet mi olur muz cumhuriyetinde yaşıyoruz sanki
-
Aklıma TRT mülakatı geliyor 13 ay sürmüştü açıklanması. Açıklandığında kazananların hepsi başka kuruma atanmışlardı. Umarım oraya doğru gitmez açıklanma süresi...
-
Hayır yani eni sonu dayanamıcam cevapsız kalamıcakları şeyler yazıcam ama sonra da b.k yoluna hayatımın sonuna kadar susmak zorunda kalcam
-
@nonbisinidem hocam aman olan yine sana olur
-
@meçhulasker tutuyom kendimi ama var ya sor bi nasıl tutuyom :))))
-
cidden artık o açıklandı kelimesini göremeyeceğiz gibi gelmeye başladı bana
-
@tgc9 malesef hocam. Haklısınız ama elimizden bir şey gelmiyor.
-
@nonbisinidem gülücükteki parantez sayısından belli oluyor zaten ama aman hocam :))
-
@nonbisinidem salıverin küçük enişteyi
-
@meçhulasker bence tutun küçük enişteyi çok tehlikeli sularda yüzüyor
-
@aliyar-bey ztn bu haftayı kendime sınır koydum, bu hafta açıklanmazsa benim için bitmiştir.. Tamamen yok sayıp eski ders çalışna tempoma geri dönücem zararın neresinden dönülse kârdır.. Hem belki sgk açıklanana kadr çoktan vmy, duy, dguy ilanları filan gelmiş olur hatta açıklanmış olur hatta belki onlardan birine yerleşmiş oluruz ve sgk'ya artık ihtiyacımız bile kalmamış olur.... Yani kısacası bu haftadan sonrası en büyük belirsizlik hatta eşittir sonsuzluk bence
-
@nonbisinidem hocam bende de B planı hiç yok yeni bir başlangıç yapmam için sonucu görmem şart
-
@meçhulasker hocam sen bilirsin o da bi plan
-
@nonbisinidem haklısınız inşallah bu hafta biter ama bitmezse de dediğinizi inşallah yapabilirsiniz. Ben çok başlayacam dedim sgk hep engel oldu inşallah siz başarırsınız. Yazık valla puanlarımıza da eski bilgi seviyemize de
-
Yav arkadaş başlıkta bu kadar yazı görmeme rağmen açıklanmadığına o kadar eminim ki gram heyecanlanamıyorum girince ne hale soktun bizi eyyyy sgk,sgk bu tavrıyla neyi amaçlamaktadır ne yapmak istemektedir,eyyyyyy sgk !
-
@nonbisinidem @aliyar-bey @meçhulasker bari daha iyi bir kuruma atanalım:))
-
@gök-kız hocam inşallah sizler atanırsınız Benim için buradan başka bir yer çok zor.
-
@pawnex valla en çok koyan noktalardan biri de o ya. Her zaman ana sayfada başlık, sürekli yazan oluyor ama gram açıklandı yazısı görecem heyecanıyla girmiyorum başlığa
-
@gök-kız valla çok da farketmez şu saatten sonra bütün idealistliğim sgk'ya kurban gitti
-
@gök-kız valla bunu dışında bir tek kyk kaldı elimde, inşallah orası olur da hem durumdan kurtulurum hem de tek beklediği yer burası olan bir dünya arkadaşımız var. Bir kişi bir kişidir Yani sonuç olarak inşallah :))