9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Anladım ki aşkın bir anlamı yok , mesele sadece gurur
-
@rustcohle uzun vadede hiç de karlı değil. Öbür tarafta af dileyip tövbe isteyecekler. Şimdilik keyfini sürsünler. Gecikmesinde bir saniye dahi ihmali olan varsa o ihmali yapandan dahi davaciyim. Dosya kuruma gelirken yesil isikta bir saniye dahi gec kalkan soforden, lavaboya gidip geleyim öyle sisteme gecerim yeaaa diyen bilişimciden davaciyim. Varin gerisini siz düsünün. Ne kadar dolmusum.
-
@kai-hitwatari dolduk ama yaşamıyoruz patlayacaz yakında
-
@meçhulasker *taşamıyoruz
-
Bakın eğer bir gün aciklanirsa ve tweetter dan açıklandı gibi bir mesaj atılırsa lütfen kimse like butonuna basmasin.bunu facebook kullanan arkadaşlar Facebook ta da yazarlarsa sevinirim.gercekten tek gosterebilecegimiz tepki bu.baska hiç bir şey yapamayız arkadaşlar.
-
@kai-hitwatari bu yazdığı hiç birimiz unutmayalım tamam mı arkadaşlar. yarın öbür gün iyi yerlere gelirsek veya yeşil ışıkta geç kalkan şoför örneğindeki gibi yetkili olmasak bile birilerinin hakkının üstümüzde kalabileceğini aklımızdan çıkartmamamız gerekiyor
-
umutsuzum.
iyi geceler -
Başkasının ayıbına utanmayı da öğrenmiş olduk.
-
An itibariyle bakanı ve başkanı takipten çıkardım.
-
Hadi Bizi Geçtik
@mağdurum a
Hiç mi Acimiyosunuz -
@shady1 @meçhulasker in bile eski neşesi kalmadı, @mağdurum ne yapsın hocam
-
@aliyar-bey 2 Nisan kırılma noktamdı
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 @meçhulasker in bile eski neşesi kalmadı, @mağdurum ne yapsın hocam
Valla kendimden cok sizlere üzülüyorum
-
@shady1 Allah razı olsun hocam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@shady1 valla ben kazanır da aramızdaki arkadaşlardan bir kısmından kazanamayan olursa ciddi anlamda çok üzülürüm. Kim kazanamazsa onun için elbet üzülürüm ama bazıları cidden yaralar hocam
-
ne yapacağız biz. hiçbir şey göremiyorum artık. sonuçlar açıklanır mı kazanamazsak ilan yok puanlarımızla ortada mı kaldık. sonuçlar açıklanır mı. ne düşünsem başı sonu sgk açıklanır mı. hiç elimizden bir şey gelmiyor duymuyorlar ne yapacağız biz
-
ama kim sorumlu ise Allah aynısını ona da yaşatsın
-
İşin kötü tarafı ilan gelse bile şunu takip etmekten kimse kendini derse veremedi puanlar elimizde patlayacak
-
@tgc9 hocam bugünler de geçecek. Moral bozmamak elde değil ama kendinizi yıpratmayın. Nasipten ötesi yok.
-
@kardinalist aynen öyle. insanlar boşver onu diyor aylardır ama yaşayan bilir. artık takıntı haline geldi. açıklanmadan devam edemiyoruz . çünkü net bir sey yok umutlanıp umutlanıp elimizde patlıyor