9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem idealistlik mii haha zerresini bırakmadı hocam, hep sayıştay diyen ben sgk veya kyk olursa komple bırakırım düşüncesine girmeye başladım. Daha fazla sağlığımla oynamaya gerek yok
-
Demin bir tweet okudum. Şu şekilde :
"Ahirete kadar başka sınava girmek istemiyorum." Ben de aynen bu şekilim -
@aliyar-bey tek bekledigim yer burası bide müfettişlik sonucu var ama ona da çok guvenmiyorum bundan sonra gelecek olan ilanlara yüklenirim artık umut dünyası işte
-
@nonbisinidem ne çok şey kurban ettik öyle :l
-
@meçhulasker bu saatten sonra öyle bir lüksümüz kalmadı hocam:)
-
@meçhulasker hahaha adam tek cümleyle duygularıma tercüman olmuş
-
@gök-kız nerenin müfettişliği ki, gerçi neresi olduğunun da çok önemi yok inşallah orası olur ama bunlar da olmazsa mecbur yeni ilan bekleyeceğiz
-
@aliyar-bey SGK hocam gerçekten sinir bozucu
-
İşsizim mülakata gitmez olaydım
Sgk'dan medet ummaz olaydım
Keşke hayal kurmaz olaydım
"Kısa süre"lere inanmaz olaydımBu da son şiirim Sgk bir yandan hayallerimizi yıkarken bir yandan yaratıcılığımızı geliştirdi :)))
-
@gök-kız haydaaaa hayırlısı olsun, nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim
-
@gök-kız hocam inşallah siz müfettişliği kazanırsınız biz de denetmenliği sonra müfettişlerle denetmenler birleşir "boşuna mı müfettiş olduk la biz" dersiniz güzel hikaye hayırlı geceler
-
@meçhulasker ahahah hadi inşallah iyi geceler hocam
-
@meçhulasker hayal gücüne hastayım hocam
-
duyum falan da yok, bu sessizlik iyi mi kötü mü bilemedim
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari @hukukcusmith valla ben de çatladım bittim artık ama belirsizlik daha çok yıkıyor insanı. Aralıkta bir buçuk ay sonrasını söyleseler onu da hiç birimiz kabullenemezdik ama o süre geçti hala ses yok. Bundan bir buçuk ay sonrasında da bırak açıklanmasını bir açıklama yapılacağına bile garantimiz yok o yüzden ona da razıyım. Ama tabi ki yarın açıklasalar bile kuruma karşı güven bende de bitti
rast gele eski yazdıklarıma bakayım dedim zaman geçsin diye, maalesef haklı çıkmışım hala daha net tarihimiz yok elimizde, ne diyelim beni haklı çıkartanlar utansın...
-
@aliyar-bey geçmişe bakmayın, Tarık bin Ziyat gibi yakın gemileri. Ya olacağız ya öleceğiz Allah Allah Allah Allah!!!
-
@kai-hitwatari dirilişin müziği geldi kulağıma mesajın sonuna doğru :)) vakit geçmiyor hocam, işsizlik işte ama haklısın bir daha bakıp yıpranmaya gerek yok. O zaman sefer bizim, zafer Allah'ın olsun!!!
-
Her sabah aman bee açıklamasınlar takmıyorum artık hayatıma bakacağım diyip, gece başı yastığa koyunca akla gelen lanet şey. Yeter be sgk. Çık artık hayatımızdan
-
@aliyar-bey @Kai-Hitwatari Hedefe varmayan mızrak utansın!
-
@gök-kız yürü bee, acayip gaza geldim ama yapacak bir şey yok elimizde twitterdan başka