@gök-kız, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mütemmim-cüz tövbeee hunili galiba
"Hunini de al git burdan!! "
@gök-kız sağol yaa artık aliyar bey beyine hüdaverdiyi hatırlayacam sayende, eksik olma
@aliyar-bey yerine*
@aliyar-bey ahahaha ne demek ne demek her zaman
@drago Sağolun hocam AR-GE (Marinasyon) aşamasındayım
@gök-kız, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
"Hunini de al git burdan!! "
@gök-kız Allah eskikliğini göstermesin ne diyeyim
Bu arada ben de hiç yok son muhabbetler hunili meselesi bir kaç aydır vardı ama yine mi hortladı :))) n'aptınız hunilere cila mı:)) duyum var mı pareto uğradı mı?? (bilerek etiketlemiyorum eminim her gün defalarca bildirim alıyordur yarın cuma zaten darlamayayım)
Bence bu konu da küfür etme serbest olmalı tabi birbirimize değil ama geri kalan hemen hemen her şeye hak ediyoruz bunu
GSSliyim,
Mülakatzedeyim,
Beklemekteyim...
İlkem;
Mülakatları açıklatmak,
Kimseyi bekletmemek,
Her adayı,
Kardeşim gibi
Sevmektir.
Ülküm;
Önce Denetmen yardımcısı,
Sonra Denetmen olmaktır.
Ey büyük SGK;
Açtığın kadro sonucu,
Beklettiğin sürece,
Durmadan bekleyeceğime,
Ant içerim.
Varlığım SGK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu "hâlâ SGK'dan sonuç bekliyorum" diyebilene.
@poisson bu sefer meselesi değil direkt hunililer hortladı paretoda da ne derman ne duyum kaldı ama bu hafta diyen bir kaç kişi var çok da güvenemiyoruz ama :))
@aliyar-bey ayrıca her yanımızı umutsuzluk sardığında pareto nerdeydi, duyumlar boşa çıktığında pareto nerdeydi nerdeydiiii. Yok beyim @poisson biz yalnızız kral theoden e selam olsun
(pareto üstad yanlış anlama sevdiğim bir sahnedir kendileri :)) )
Hazine uzman yardımcılığı sonuçları açıklanmış
@krtalprn Sınav sonuç listesi Nusret gibi
Bakan "yakında aciklanacak" diyelim ne kadar oldu var mı bilen.
@dogancay İlk dediğinden bu yana 21 ikinci dediğinden bu yana 20
@dogancay ayrıca bu ÇOK YAKINDA süreleri Allahtan yakında demedi
@Kai-Hitwatari twitter'da Ferhat Göçer'den yardım istemişsin ama alakayı kuramadım hocam nedem ferhat göçer merak ettim
@nonbisinidem açıklanacaksa açıklansın yoksa bu diyardan göçücem. Yetkili bir abiye benziyor kendisi.
Son açıklanan mülakat sonuçlarına göre toplam kaç kişi gitmiştir bizim listeden