9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar biliyorum biraz alakasız olacak ama çekoya ilk defa çalışcam nereler önemli yardımcı olur musunuz ?
-
Şimdi bu haftada hemfikir mi herkes ???
-
Biz hemfikir olsak ne olacak,inşallah yetkililer bu haftada hemfikirdir
-
Yetkililer hiç bir zaman hemfikir değil son 4 resmi duyum yetkili ağızdan cıktı ama sonu fos. Biz hemfikir olursak burası daha heyecanlı gidiyor
-
Bu haftasonu soran herkese haftaya açıklanacak dedim
-
@meçhulasker inşallah açıklanır.
-
@meçhulasker dostum cok yanlış yapmışsın
-
Bana artık sormaktan vazgeçtiler. Galiba mülakata girdim diye yalan söylediğimi düşünüyorlar. KPSS ye çalış yüksek al , askeriye uzman alıyor , polisliğe başvur flan diye direk akıl veriyorlar
-
@shady1 taktil değiştirdim artık bakalım
-
@22121121 akıl verenim kadar para verenim olsa milyoner olurdum
-
@22121121 22 121 121 bu bir şifre/kod falan mı? Yani bir insan neden kendini sayılarla ifade eder? Bir de neden 1 ve 2 den oluşan bir kombinasyon? (Gerçi başka bir sayı olsa o zaman da neden o sayı derdim ama neyse)
-
@mütemmim-cüz bence orada iki tane tarih gizli
-
@meçhulasker mesela hangi tarihler?
-
@mütemmim-cüz 22 aralık ve 21 kasım
-
@meçhulasker ooo çok uzak kimse inanmaz bence 11-12-21-22 nisanlar olabilr
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 taktil değiştirdim artık bakalım
-
@shady1 yazmayı bi öğrenemedik *taktik
-
@mütemmim-cüz Vardır bir sebebi diyelim
-
@22121121 zaten onu dediğim için sordum paylaşmak istersen 1600 kişi + 10. Pro. burdayız
-
@mütemmim-cüz Benim için anlamı olan bir şeyi bu kadar kişiyle paylaşırsam bana bir şey kalmaz. Anlamını yitirir ve bunu taşımanın bir anlamı kalmaz. O yüzden bende kalsın diyeyim 10. Pro mu bekliyorsunuz Hocam siz ?