9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ben Haziranda ısrarcıyım
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
6-13-20-27 Nisan Cuma'ya geliyor.Haydi sırayla bekleyelim.
Sayısal oynıcam hocam bu sayılarla 4 tutarsa 70 80 lira alırım en azından :d
-
Guy ve vmy ilanı her an gelebilir bari ona çalışayım dedim.Masaya oturdum,iktisatı açtım ve çoğu şeyi unuttuğumu farkettim.Günde 10 saat çalışarak bu puanları alan ben kendimde tekrar ders çalışacak gücü ve motivasyonu bulamadım ve denetmenliktende elenirsem ne yaparım diye düşündüm gözlerim dolu dolu.Bizi bu duruma düşürenlere hakkımı helal etmiyorum.
-
Arkadaşlar gerçekten bazen komaya girecekmis gibi oluyorum.size de oluyor mu?yani aslında koma da değil.tarif edilmez bir şiddet mi desem ne desem..
-
@nonbisinidem 2023 Haziran
-
@aliyar-bey hajanshsa lise yıllarım geldi aklıma biz z1z1z1'ciyiz, manuel
-
@gök-kız evet hedef 2023 :))))
-
@kai-hitwatari ben çok profesyonel değildim hocam ama program vardı açınca oluyordu, güzel zamanlardı :))
-
Arkadaşlar bu ali aksakal'ın numarasını aramayı deneyen oldu mu hiç??
-
Bakan açıklama yapmasa daha iyiydi daha kimse konu hakkında konuşmaz oldu.
-
@nonbisinidem kim ki bu Ali Aksakal?
-
Eski yönetmelikte herhangi bir süre sınırlaması yok mu acaba gerçekten ? Dava açıldığı takdirde hukuki bir kazanım elde edilebilir mi diye soruyorum.Var mı bilgisi olan ?
-
@meçhulasker ik daire başkanı sosyal medyada hiçbir hesabı yok olsa ordan yazcaktım deneyen olmadıysa yarın denicem sitedeki telefonundan
-
@nonbisinidem nasip
-
@rustcohle yönetmeliği detaylıca okuyup bi avukata danışmak lazım zanımca
-
@rustcohle Hocam o iş uzun sürer emin ol bir şey çıkmaz. Çünkü Gvs bahane edilir oraya da hakim de pek üstüne gitmez
-
Bu hafta da yalan oldu şaka gibi
-
şimdiye Askerliği yemiştik n’aptın be SGK
-
@aday-memur en çok da bu zoruma gidiyor gittim yüksek başlattım olur da erken açıklanırsa diye
-
Bu 7 aylık keyfi bekleyişin - ki hala sonlanmış değil - sorumlularının yanına kâr kalacak olması insanın kanına dokunuyor.