9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakiyorum da buralar cosmus. Mustafa baskanin tweet bildirimini üst pencerede görünce elim ayagım birbirine dolasti. Sonra girdim tweetin yerinde yeller esiyor. Dedim herhalde serap gördüm. Aklım benimle alay ediyor.
Allahını seven üstüme huni atsın
-
Verebileceğimiz en güzel tepki onların bize yaptığı gibi TEPKİSİZ!!! Kalmak o yüzden atılan tweete Yorum,Beğeni, Rt hiçbişey yapmamak
-
Ya ben çok şey kaçırmışım mustafa başkan ne yayınlayıp kaldırdı sonra???
-
@kai-hitwatari :))sonuçlara bakarken bayılmayız inşallah:))
-
Bu arada @furkitofaso Allah razı olsun hocam mutlu ettin bunca insanı
-
Aaaaa gördüm iyi haberler geldi kulağıma demiş Allah ondan da razı olsun ya rahatladım yeminle:)
-
@gök-kız ben kardeşime baktırıyorum karşısına geçip sonra yüz ifadesinden anlıyorum hemen zaten şok etkisi bu şekilde kırılıyor gibi biraz
-
@gök-kız tek bakmak sakıncalı bence yığılıp kalırız falan, bir yakınınızın refakatinde bakın bence
-
@yasaklı adam sonucu yansıtıyor
-
@yasaklı ayy yok benim bakmam lazım:) tüm aile bireyleriyle birlikte bakarız artık, en azından olumsuz olursa tek tek açıklamaktan kurtulurumm :)) @aliyar-bey
-
@eomer, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bir güzel haber daha bu kez yetkili biri
https://i.hizliresim.com/z0NRQ9.pngMustafa baskanin tweeti tekrar gormej isteyenlere...
-
Arkadaşlar mustafa başkan da haberi bizden aldı çok şeapmayın
-
@furkitofaso haydaaaaaaaaa
-
Benim duyumum bu hafta cuma falan açıklanacak şeklindeydi.Duyum aldiğım kişi cok saglam cuma oomaz ptesi olur salı olur ama artık gerçekten sürecin sonuna geldik diye düşünüyorum.
-
@aliyar-bey :))))
-
@furkitofaso Kim bu Erol Egemen efsanesi olacaksın!!herkesin aklında tek bir soru kim bu furkitofaso:))
-
@furkitofaso bu adamdan hep çekinmişimdir zaten iyice korkutmaya başladı başkanla konuşuyoruz heralde gayri resmi
-
@furkitofaso mustafa baskanin trolluk yapacagini sanmiyorum. Kaynak ayni olabilir ama teyyidini yapmistir o. Ne olursa olsun ben kanaat getirdim haftaya mesaleler yaniyor
-
@yasaklı maskeli beşler intikam peşinde filminde hep kapıyı falan içerden açan bir tip vardı ya onu gibi, in midir cin midir
-
Ozaman listeler yarın gelsin mi ??? Hadi inşallah